Új termék: magnézium olaj spray utántöltő!

2021.02.08
Új termék: magnézium olaj spray utántöltő!

Közkívánatra dobtuk piacra a magnézium olaj spray utántöltőt, amely 250 ml-es, vagyis ötször akkora, mint a magnézium spray változata, és az is mellette szól, hogy disc-top kupakjának köszönhetően könnyű az áttöltés. Na, de mit érdemes tudni magáról a termékről?

 

A színtelen, szagtalan, gyorsan felszívódó magnézium azonnali segítség izomgörcsök esetén. Nem véletlenül lett vásárlóink kedvence, az olaj bőrön keresztül felszívódva gyorsan hat, továbbá előnye, hogy – kikerülve az emésztőrendszert – csak az érintett területen hasznosul és nincs kellemetlen mellékhatása, mint sok más magnéziumkészítménynek.

Támogatja a megfelelő izomműködést, segít a sérülések megelőzésében, kiválóan regenerál, aminek következtében akár a teljesítményt is növelheti.

A magnézium olaj természetes anyag, egyszerűen alkalmazható a bőrön, de akár a fürdővízbe is önthető, a keserűsóhoz hasonlóan. Időtől és helytől függetlenül bármikor használható. Fújható könyökre, csuklóra, lábfejre, bokára, térdre, vagyis nem csak az izomzatra, de az ízületekre is jó hatással van. A nevével ellentétben a magnézium olaj valójában egyáltalán nem olaj, hanem egy koncentrált oldat. Az elnevezés onnan ered, hogy a magnézium klorid vizes oldata olajos érzetet hagy a bőrön.

Alkalmazható naponta, reggel és este a magnézium szint feltöltésére, edzés előtt bemelegítéshez, intenzív edzés közben a görcsök elkerülése érdekében, edzés, fürdés után, de sérülések esetén a gyorsabb felépüléshez az izmokra, ízületekre is.

Eleinte érezhető enyhe bizsergés, viszketés, vagy melegség érzet a magas magnézium-klorid tartalom miatt, de ez az érzet csökkenni fog a magnéziumszint emelkedésével, többszöri használat után már egyáltalán nem jelentkezik.

Sportkrémek