MERU – 2023 izgalmas eseményei

2024.01.16
MERU – 2023 izgalmas eseményei

A 2023-as év a MERU számára kivételesen örömteli volt, hiszen szeptemberben lettünk 5 évesek, amit elsősorban Nektek köszönhetünk, és bízunk benne, hogy még sok születésnapot ünnepelhetünk együtt! Mindemellett hatalmas büszkeségünk, hogy az atlétikai világbajnokság magyar versenyzői is MERU termékeket használtak.

Már az év elején fejest ugrottunk a sportolás üdítő habjaiba a Margit-szigeten és a Városligetben, ahol MERU Valentin-napi páros versenyt szerveztünk a futás szerelmeseinek, és különleges ajándékokkal is megleptük őket a kedves alkalomból.

Ezután február végén ismét megrendeztük a MERU Farkasordító Félmaratont Úriban. Ezúton is szeretnénk Téged is biztatni, hogy idén vegyél részt ezen a vidám hangulatú, családias versenyen, ahol 2023-ban először bemutatott MERU fotófalunk is nagy népszerűségnek örvendett.

Büszkék vagyunk rá, hogy áprilisban a Plazma Pont Jótékonysági Futóverseny és Családi Nap keretében egy nemes ügyet, a Hemofíliások Baráti Köre Egyesületet és fontos céljaik megvalósulását támogathattuk.

Szerencsénk volt, mert a május elején megrendezett Ultrabalaton futóversenyen már nagyon szép idő volt, ahol 4 fős MERU csapatunk is képviseltette magát, az egyetlen nehézség az volt, hogy a szigligeti vár szakasza nagyon meredek volt, de nem bánjuk, mert egy igazán klassz közösségi élmény volt.

Nyári és őszi MERU kalandok

A nyár elejére meghirdettük „Az év futó fotója” szelfi-fotó pályázatunkat, amelyre rengeteg csodálatos futós kép érkezett, így egy vagány MERU futó-albumot is összehoztunk, és a nyerteseket értékes sportkrémekkel ajándékoztuk meg.

Júliusban a MERU Sailing csapata is részt vett az idén 55. alkalommal megrendezésre került Kékszalag vitorlásversenyen, melyről A Maxi Yacht Rolex Kupa és a MERU című cikkünkben írtunk, majd augusztusban pedig a NAU 330 bajnokságon Balatonföldváron. Mindeközben a Holt Duna Tolna SCE csapata 2. helyezést ért el a 20-as sárkányhajó versenyen, nagy öröm számunkra, hogy a csapat is a mi termékeinket használja, és hogy így egy kicsit mi is részesei lehettünk a sikerüknek.

A MERU Sportcare szeptember elején a világ egyik legnívósabb vitorlásversenyén, a 33. Maxi Yacht Rolex Kupán, a magyar csapatot MERU sportkozmetikumokkal – a szardíniai porto cervoi szakaszon támogattuk.

Jó kedvvel és kedvezményekkel a jövőben is

Az izgalmas sportversenyek mellett számos nyereménysorsolást, születésnapi, szezonális és alkalmi akciót is hirdettünk kedves vásárlóink számára, akiknek szerettük volna meghálálni cégünk iránti bizalmát, ezért útjára indítottuk hűségpont-programunkat is. Így a MyMERU rendszerben most minden rendelésed után Te is hűségpontokat kapsz, amelyeket a későbbi vásárlásaid során beválthatsz nálunk.

Reméljük, hogy egészséges sportkrémeinkkel jövőre is támogathatunk Téged céljaid elérésében a futás vagy bármely más sport terén! Nézz körbe bátran webáruházunkban, és válogass kedvedre a MERU termékei között!

Jó sportolást kíván:

a MERU Sportcare csapata

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Sportkrémek