Sportegyesületi Program

Miért éppen a MERU-t válaszd? 

A MERU termékek 2018 őszétől kaphatóak országszerte több mint 50 üzletben. A számos pozitív visszajelzés, melyet mind amatőr, mind pedig profi sportolóktól kaptunk, arra ösztökélt minket, hogy nagyobb professzionális kiszerelésben is elérhetővé tegyük a kifejezetten sportcsaptok számára fejlesztett sportkrémeinket és masszázskrémeinket. Termékpalettánkat folyamatosan bővítjük a felmerülő igényeknek megfelelően, legyen szó bemelegítésről, regenerációról vagy izomgörcsökről, a MERU kínálatában megtalálható a megfelelő termék hozzá.   

Vásárlás közvetlenül a gyártótól?

Sportegyesületek számára egyedi beszállítói kondíciókat tudunk biztosítani, amennyiben MERU sport- és masszázskrémekkel látják el csapataikat.

sportegyesületi kedvezményen kívül, további extra 5% kedvezmény jár, amennyiben kartonos vásárlás történik. 1.000 ml kiszerelésű termékek esetén ez azonos 6 darab, 150 ml kiszerelésű termékek esetén azonos 12 darab után kerül automatikusan megadásra.

Amennyiben Te is szeretnéd sportolóid számára a lehető legjobb minőségű termékeket biztosítani az edzésekhez és bajnokságokhoz, és mindezt kedvező áron, úgy nincs más teendőd, mint kitölteni lenti űrlapunkat, majd beregisztrálni webáruházunkba. Ezután kollégánk e-mailben értesít, amennyiben minden rendben volt a regisztrációval, és máris leadhatod első rendelésedet.

A sportegyesületi programban történő kedvezményes vásárlás feltétele, hogy a számlázás sportegyesület, vagy annak fenntartójának nevére történik, valamint az első vásárlása értéke eléri a bruttó 50 000 Forintot.

Hogyan regisztrálhatok?

A regisztrációs folyamat csupán néhány percet vesz igénybe a lenti űrlap kitöltésével és elküldésével, valamint a webáruházban profil létrehozásával. A visszaigazolás pedig jellemzően a rákövetkező munkanapok folyamán megtörténik.


MERU - SPORTKRÉMEK DÍJ

Gyakori kérdés felénk élsportolók és sportegyesületek részéről, hogy tartalmaznak-e a MERU termékei doppinglistán szereplő összetevőket?!

A MERU sportkrémek hivatalos besorolása kozmetikum. A kozmetikumokra az Európai Parlament és a Tanács 1223/2009/EK rendelete vonatkozik, mely értelmében tilos bármiféle egészségre ártalmas anyagot tartalmazniuk a kozmetikumoknak.

Termékeink ezen európai irányelv alapján készülnek a kezdetek óta nagy odafigyelés és gondosság mellett. A termékek összetétele a címkén ellenőrizhető, jelenlegi tudomásunk szerint ezen tiltó doppinglistán felsorolt anyagok közül egy sem szerepel, de ezt mindenes esetben a vásárló egyéni felelőssége ellenőrizni.

Minden általunk gyártott és forgalmazott kozmetikai termék regisztrálva van az úgy nevezett CPNP rendszerben, mely az Európai Unióban használt kozmetikai termékek számára létrehozott egységes európai bejelentő portál. Így bármely tagállam, hatóság vagy forgalmazó számára azonnal elérhetők a termékeink biztonságosságára vonatkozó adatok.

 

Jelentkező