Sportegyesületi Program

Miért éppen a MERU-t válaszd? 

A MERU termékek 2018 őszétől kaphatóak országszerte több mint 50 üzletben. A számos pozitív visszajelzés, melyet mind amatőr, mind pedig profi sportolóktól kaptunk, arra ösztökélt minket, hogy nagyobb professzionális kiszerelésben is elérhetővé tegyük a kifejezetten sportcsaptok számára fejlesztett sportkrémeinket és masszázskrémeinket. Termékpalettánkat folyamatosan bővítjük a felmerülő igényeknek megfelelően, legyen szó bemelegítésről, regenerációról vagy izomgörcsökről, a MERU kínálatában megtalálható a megfelelő termék hozzá.   

Vásárlás közvetlenül a gyártótól?

Sportegyesületek számára egyedi beszállítói kondíciókat tudunk biztosítani, amennyiben MERU sport- és masszázskrémekkel látják el csapataikat.

sportegyesületi kedvezményen kívül, további extra 5% kedvezmény jár, amennyiben kartonos vásárlás történik. 1.000 ml kiszerelésű termékek esetén ez azonos 6 darab, 150 ml kiszerelésű termékek esetén azonos 12 darab után kerül automatikusan megadásra.

Amennyiben Te is szeretnéd sportolóid számára a lehető legjobb minőségű termékeket biztosítani az edzésekhez és bajnokságokhoz, és mindezt kedvező áron, úgy nincs más teendőd, mint kitölteni lenti űrlapunkat, majd beregisztrálni webáruházunkba. Ezután kollégánk e-mailben értesít, amennyiben minden rendben volt a regisztrációval, és máris leadhatod első rendelésedet.

Hogyan regisztrálhatok?

A regisztrációs folyamat csupán néhány percet vesz igénybe a lenti űrlap kitöltésével és elküldésével, valamint a webáruházban profil létrehozásával. A visszaigazolás pedig jellemzően a rákövetkező munkanapok folyamán megtörténik.


MERU - SPORTKRÉMEK DÍJ

Jelentkező[https://merusportcare.com/adatkezelesi-tajekoztato]