Így segítettek a MERU regeneráló sportkrémjei a Vivicitta Futóversenyen

2024.04.24
Így segítettek a MERU regeneráló sportkrémjei a Vivicitta Futóversenyen

A fővárosi Vivicittá futóversennyel nyílt meg a tavaszi futószezon. A városi futófesztivál tökéletes alkalom volt a hobbi- és a profi sportolók számára, hogy megméressék erejüket, kitartásukat, erőnlétüket. Ezen az eseményen nem csak a teljesítmény volt a középpontban, hanem a sportolók regenerációja és felkészülése is. A Meru Sportcare kínálatában található termékek, mint a HELP Izomlazító Krém, valamint a GUARD kidörzsölés elleni krém, és a DEO lábdezodor és cipő spray, kiválóan alkalmazhatóak a jó időben történő, szabadtéri sportolások alkalmával, úgy a sportteljesítmény, mint a gyors regeneráció elősegítésére.

HELP - Izomlazító Krém

A HELP - Izomlazító Krém - Sportkrém fájó, túlerőltetésekre - 150ml ideális választás azok számára, akik a futás vagy egyéb fizikai megterhelés után gyors enyhülésre vágynak. Az izomlazító krém metilszalicilátot, ázsiai centella olajat, mentolt és kámfort tartalmaz, amelyek együttműködve gyorsítják az izmok regenerálódását, csökkentik az izomlázat és az ízületi fájdalmakat. A krém gyorsan felszívódik, nem hagy zsíros nyomot.

GUARD - Kidörzsölés elleni krém

A GUARD - Kidörzsölődés elleni krém - 30ml különösen hasznos azok számára, akik hosszú távú sporttevékenységeket folytatnak, úgy, mint a hosszú távfutás, vagy a túrakerékpározás. A krém víztaszító viaszos állaga megakadályozza a kidörzsölődést, védi a bőrt a súrlódástól és az irritációtól. Alkalmazása különösen javasolt a hosszú futások során, ahol a folyamatos súrlódás különösen igénybe veheti a bőrt.

DEO lábdezodor és cipő spray

A DEO lábdezodor és cipő spray frissítő citrussal - 100ml tökéletes megoldás a sportcipők és lábak frissen tartására. Antibakteriális hatású, segíti a lábfej és cipő higiéniájának fenntartását, megelőzve ezzel a kellemetlen szagok kialakulását, illetve a baktériumok szaporodását. A spray gyorsan beszívódik, és hosszan tartó frissességet biztosít.

Run Baby Run Éremtartó

A befutó kapuban általában minden résztvevő kap ajándékot, érmet, jogos felvetés, hogy az elért sikereket otthonodban, jól látható helyen szeretnéd kihelyezni, hogy minden nap emlékeztessen az elért sikerekre és egyúttal új célok kitűzésére. A MERU éremtartói elegáns és praktikus megoldást jelenthetnek az érmek tárolására, hiszen nemcsak, hogy szépen mutatnak otthonodban, vagy irodádban, hanem inspirációt is nyújthatnak a jövőbeli kihívásokra.

A Vivicittá futóverseny inspiráló volt minden résztvevő számára, és mi nem is állunk meg. Célunk, hogy a Meru Sportcare termékei tovább erősítsék és segítsék a sportolás élményét az országszerte megrendezésre kerülő, tavaszi-nyári futófesztiválokon. Hogyan készülj fel ezekre az eseményekre? Olvasd el Tavaszi futótippek: Készítsd fel testedet a melegebb időjárásra című cikkünket!

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Sportkrémek