Nem csak minőségi, de gazdaságos is: Meru nagy kiszerelésben!

2021.05.19
Nem csak minőségi, de gazdaságos is: Meru nagy kiszerelésben!

Csak néhány termékkel indult a Meru karrierje nem is olyan régen. Azóta sokat léptünk előre, rengeteg az új fejlesztés, az új termék. És vannak olyanok is, amelyek már a kezdetek óta a vásárlók kedvencei közé tartoznak, éppen ezért nagyobb kiszerelésben is elkészítettük őket. A régi és új termékeinket mutatjuk most be nektek, közös bennük a nagy kiszerelés – és a jó minőség.

IZOMLAZÍTÓ, REGENERÁLÓ MASSZÁZSKRÉM

Izomlazító, regeneráló masszírozó krém megerőltetett izmokra. Javasolt edzések, versenyek utáni görcsök és izomláz enyhítésére, húzódások és egyéb sportsérülések megelőzésére. Csökkenti a fáradtság érzetet, frissít, gyorsítja a túlerőltetett testrészek regenerációját. Kifejezetten sportolók számára fejlesztett paraffinmentes, parabénmentes, növényi olaj és shea vaj alapú krém. Így nem képez filmszerű réteget, és nem zárja el a pórusokat, hanem engedi levegőzni a bőrt. Hatóanyaga metil-szalicilát és gyógynövények: feketenadálytő, árnika, boróka, rozmaring és tigrisfű.

UNIVERZÁLIS MASSZÁZSKRÉM

Zsíros, semleges masszázskrém univerzális használatra, természetes növényi olajjal és zsírosító vazelinnel dúsítva. Olajos összetevői miatt jól csúszik és bőrpuhító hatású. Jól csúszó közeget biztosít, így kevés mennyiséggel is hosszú ideig lehetővé válik a masszírozás. Speciális összetétele segíti a masszőrt az izmokat körülvevő kötőszövet merevségét oldó masszázsfogások alkalmazásában. Ajánlott általános-, gyógy-, wellness- és sportmasszázshoz.

A két masszázskrém együtt most kedvezménnyel kapható!

HELP HELYREÁLLÍTÓ, IZOMLAZÍTÓ GÉL

Az 1000 ml-es professzionális kiszerelés sportolóknak, sportmasszőröknek és sportegyesületeknek ajánlott, de természetesen nem csak nekik, hanem azoknak is, akik rendszeresen sportolnak, vagy ahol a családban többen is rendszeresen mozognak

A Help azonnal ható segítség a fájó, sajgó, túlerőltetett, meghúzódott testrészek, sportsérülések nyugtató, hűsítő ápolására, lazítására, a megerőltetés okozta bántalmakra és az izomláz csökkentésére. Gyors felszívódású gél, segíti a húzódás, rándulás, görcs ápolását, az izomláz, a túlterhelt, fáradt izmok gyorsabb regenerálódását.

SLIM KARCSÚSÍTÓ ÉS NARANCSBŐR ELLENI KRÉM

A karcsúsító, narancsbőr elleni, gyors felszívódású bedörzsölő testgél támogatja a sportolás jótékony hatását, rendszeres használatával enyhül a narancsbőr, a kritikus területeken (has, kar, comb, csípő, fenék) a bőr feszesebbé válik. Használata során a gyöngyökbe zárt E-vitamin felszabadul, extra ápolást, táplálást nyújtva a bőrnek. Az 1000 ml-es, professzionális kiszerelésű Slimet infrashape, hypoxi tréning és alakformáló szalonok számára fejlesztettük ki az eredményesebb hatás elérése érdekében, de anélkül is nagyon hatékony ananász, L-karnitin, flavonoid és gyömbérolaj tartalmának köszönhetően.

A nagy kiszerelésű Meru-krémeket itt találod meg!

Sportkrémek