Narancsbőr elleni megoldás: SLIM+testtekercselő fólia!

2021.05.19
Narancsbőr elleni megoldás: SLIM+testtekercselő fólia!

Most már nem csak közeleg, de ajtóstól ront a házba a bikiniszezon. Ugyan még változékony az idő, de többségében meleg van, még ha esik is, egyre kevesebb ruhát kell magukra ölteni, vagyis egyre több látszik belőlünk. Ilyenkor jön a nagy felismerés: azért a bezártság és a hideg elvégezte a maga munkáját.

 

Teljesen természetes, hogy ha az ember kevesebbet mozog, ha egyéb gondjai miatt nem tud annyira odafigyelni magára, akkor felcsusszan egy-két kiló, romlik a bőr struktúrája, és úgy általában, romlik az ember közérzete, kevésbé lesz elégedett a külsejével. Vagyis: jólesne neki egy kis korrigálás.

Már önmagában a több mozgás és az odafigyelősebb étkezés segíteni fog, ez biztos, de rá lehet segíteni a változásra. A Slim alakformáló krémünk és a testtekercselő fóliánk pont erre valók.

A karcsúsító, sportolást támogató, narancsbőr elleni is hatékony Slim – amely immár nagy kiszerelésben is kapható - ananász, L-karnitin, flavonoid és gyömbérolaj tartalmának köszönhetően gyorsítja a bőr felszíni anyagcseréjét, ezáltal simább bőrfelszínt eredményez.

Támogatja a sportolás jótékony hatását, rendszeres használatával enyhül a narancsbőr, a kritikus területeken (has, kar, comb, csípő, fenék) a bőr feszesebbé válik. Használata során a gyöngyökbe zárt E-vitamin felszabadul, extra ápolást, táplálást nyújtva a bőrnek.

Használata kényelmes, mert gyorsan felszívódik, nem hagy zsíros nyomot.

A testtekercselő fólia felerősíti a Slim hatását, ezért javasoljuk a használatát, a két termék most együtt vásárolva akcióban kapható!

Sportkrémek