Jótékonysági virtuális versenyt támogat a Meru

2020.09.28
Jótékonysági virtuális versenyt támogat a Meru

Fitten-Pozitívan, mozduljon együtt a család! Jótékonysági sporteseményt rendez a Meru Sportcare partnere, a Magyar Futósport Egyesület a Szurikáta Alapítvány javára. Az akcióval diabéteszes gyerekeket segítünk mi is.

 

Örömmel álltunk a kezdeményezés mellé, hiszen a társadalmi felelősségvállalást cégünk is fontosnak tartja. Az akció célja az – amellett, hogy támogassuk az alapítványt -, hogy felhívjuk a figyelmet az egészséges életmód fontosságára és hogy mozgásra buzdítsuk a családokat.

A feladat a következő: különböző távokat lehet teljesíteni különböző mozgásformákkal, akár sétával is.

Íme a távok:

1 km. Indulj együtt a családdal, a távot teljesítheti bárki, futva, sétálva, nordic walking segítségével, vagy a családok együtt.

2,5 km. Futás, kocogás, séta.

5 km. Futás, kocogás, séta. Akár egy hétvégi kirándulás is lehet.                                       

10 km. Titán futam. Ide hívjuk azokat, akik versenyezni szeretnének, ez már komolyabb felkészülést kíván. De ha rekordot döntenél, itt a helyed, legyen ez az első 10 kilométered!

21 km és 42 km.

De!

Választhatod a 20 perc aktív mozgást is: Ez a kategória az újrakezdő felnőtteké. Akár túlsúllyal, akár szülés után, akár teljesen kezdőként is lehet teljesíteni, a lényeg: a mozgás.

A verseny időpontja: 2020. szeptember 21-november 15-ig, ebben az időszakban lehet nevezni is.

Regisztráció itt: https://www.futosport.hu/fittenpozitivan

Nevezési díj: 3.500 Ft/fő, amelyből minden "versenyző" után 1000 Ft támogatást kap a SZURIKÁTA ALAPÍTVÁNY.  A nevezési díj tartalmazza az egyedi emlékérmet, amely közel 10 centi átmérőjű és a szív aortájára utal.

A teendőd tehát: sportolj, regisztrálj, utald a nevezést és várd az érmet!

Sportkrémek