Fiatalító tippek, nem csak 40 felett!

2021.03.16
Fiatalító tippek, nem csak 40 felett!

Néhány ötlet azoknak, akik igyekeznek megőrizni fiatalságukat, de akik egyben ragaszkodnak a természetes módszerekhez. Egyszerű, de hatékony tippek fiatalabbaknak és idősebbeknek, a legtöbbhöz inkább odafigyelés kell, mint nagy befektetés – és ezek a tippek nem csak fiatalítanak, de nagyon egészségesek is.

 

  1. Rendszeres mozgás, azon belül is a súlyzós edzések, hiszen az erősítő edzések során sok növekedési hormon termelődik, ami elősegíti az izomtömeg növekedését és a zsírégetést.
  2. Tiszta táplálkozás: se alkohol, se cigaretta, se gyorskaja, se cukros és tartósított élelmiszerek, se fehérlisztes ételek.
  3. Ami jöhet: főzelékek, levesek, zöldség, hús (vöröshús is), hal, rizs, barna rizs, édesburgonya, hüvelyesek, alternatív gabonák, gyümölcsök, olajos magvak és olajok.
  4. Víz, zöld- és gyümölcstea, zöldséglevek.
  5. Minél kevesebb vegyszer, viszont szükség esetén fűszernövények, gyógyteák, táplálékkiegészítőkből napi rendszerességgel kollagén (ízületek és a bőr védelmében), glicin (az alvást elsegítendő), glutamin (sérülések kezelésére).
  6. Rendszeres keringésfokozó edzések (futás, kerékpározás, ugrálkötelezés).
  7. Meru alakformáló krémeink rendszeres használata, a Slim mehet éjszakára, a Shape reggel, napközben.
  8. Minél több időt érdemes a friss levegőn eltölteni.
  9. Új dolgok megismerése, a szellemi frissesség, a sok új élmény és a célok nem csak az elmét, de a testet is fiatalon tartják.
  10. Elcsendesülés, pihenés, pihentető alvás.
Sportkrémek