Cool+Guard: most olcsóbb, ha együtt veszed!

2021.02.08
Cool+Guard: most olcsóbb, ha együtt veszed!

A Guard kidörzsölés elleni wax tartós hatású víztaszító sportkrém, futóknak, kerékpározóknak, triatlonversenyzőknek, túrázóknak egyaránt ajánlott, de azoknak is, akik hajlamosak arra, hogy a hajlatokban kidörzsölődjön a bőrük. A Cool hűsítő, lazító, regeneráló sportkrém, ha most egyszerre veszel a két termékből, kedvezményt kapsz!

 

A Guard tartós hatású, sűrű, wax állagú víztaszító védőkrém kidörzsölés ellen. Védőréteget képezve csökkenti a súrlódást és irritációt, nyugtatja a bőrt. Megakadályozza az izzadság és a kidörzsölés okozta gondokat, kisebesedéseket, illetve a kellemetlen égető érzést. Magas lanolin, méhviasz, shea vaj és növényi szilikon tartalma miatt hosszú távon hat. Különleges citrom-menta illata frissítőleg hat.

A vazelinnel ellentétben a GUARD kidörzsölés elleni viaszos krém magas lanolin tartalmú, így sport közben nem "folyik" le, hanem tartós filmréteget képezve taszítja az izzadságot, miközben nem gátolja a bőrlégzést. A lanolin (gyapjúzsír, gyapjúviasz) kenőcsös állagú bőrrokon anyag, a bőrön finom, légáteresztő filmbevonatot képezve csökkenti a párologtatást, nedvességmegkötő hatású.

A Cool sportolás utáni izomlazító sportkrém, jegesen hűsítő gél gyors és hosszantartó hatással, kámforral, mentollal eukaliptusszal. A jégzselé aktív összetevőinek köszönhetően frissít, segíti a fáradt és megerőltetett testrészek ellazítását. Mozgás után felfrissíti az izomzatot, csökkenti a fáradtság érzetet, és az izomláz kialakulásának valószínűségét.

Gél állagú, gyorsan felszívódik, nem hagy zsíros nyomot. Néhány perc után erős hideg-érzés jelentkezik, ami tartósan megmarad. Bőrápoló összetevője a kapszulákba zárt E-vitamin használat közben felszabadul, extra ápolást, táplálást nyújtva a bőrnek.

Sportkrémek