Remekül dolgozik együtt az infrashape és a Slim sportkrémünk

2021.06.18
Remekül dolgozik együtt az infrashape és a Slim sportkrémünk

Az infrashape, vagy infratréner lényege, hogy a gépbe elhelyezkedve, fekvő helyzetben teker a kliens egy szobabicikli szerű eszközön. Az alsótest egy kapszulához hasonló masinában van, a felsőtest szabadon. A tréner attól infra, hogy a kapszulába beépített infralámpa 50 fokos meleget generál, emellett egy vákuum dolgozik még az anyagcsere felgyorsításáért. No meg  a vendég, aki rendületlenül teker.

Sokan dicsérik az infratrénert, akik még nem próbálták, azok bizonytalanok. Csodát nem ígér, aki egészségtelenül táplálkozik, annak nem fogja a gép, illetve a gépen végzett edzés közömbösíteni a rengeteg bevitt szenny élelmiszert, de azoknak valóban segítség lehet, akik odafigyelnek magukra, de rájuk fér még egy kis rásegítés.

Az edzésmódszer előnyei között tartják számon a méregtelenítést, ami úgy valósul meg, hogy valóban iszonyatos mennyiségű vizet veszít az, aki használja az eszközt, de egyrészt ezt a vizet pótolni kell, másrészt a folyadékvesztés nem egyenlő a méregtelenítéssel, még akkor sem, ha magával az izzadással a vízen kívül valóban más anyagot is távoznak a szervezetből. A fontos anyagot pótlásáról azonban, ahogy a vízéről is, gondoskodni kell.

A narancsbőr elleni küzdelemben hatékony segítség, de önmagában nem elég. Erősítő és aerob edzések, megfelelő folyadékbevitel, egészséges táplálkozás kell hozzá, ezeken felül nyújt támogatást az infratréner, pláne, ha a narancsbőr elleni, alakformáló Slim sportkrémünket használod az edzés közben.

A hatékony kalóriaégetést is előnyként emlegetik az infratérnerrel kapcsolatban. Nos, ebben a tekintetben nem kell elhinni semmit, az elégetett kalória nagyon sok mindentől függ, nem, életkor, edzettségi állapot, pulzustartomány, a gép, anélkül, hogy ezeknek az információknak a birtokában lenne és közben monitorozna téged, nem fog pontos adatot kijelezni, vagyis ebben a tekintetben valószínűleg fals eredményt fogsz kapni.

Összességében jó edzéslehetőségnek tartjuk, egyrészt mindenki kipróbálhatja, nem terheli az ízületeket, egyes sérülések esetén jó megoldás lehet arra, hogy ne terheld magad túl. Túlsúly esetén kiváló kardióedzést jelent, ilyen esetekben külön előny, hogy zárt helyen, magadban végezheted, ez megnyugtató, ha szégyellős vagy. A tempót, ellenállást te állíthatod magadnak, ha olyan erőben vagy, kiütheted magad, ha fáradtabb vagy, tudsz kíméletesebb ritmust diktálni.

Jó hír azoknak, akik ki szeretnék próbálni, hogy a Slim, amely növeli az edzésmódszer hatékonyságát, immár nagy kiszerelésben is kapható, vagyis amíg tart a bérleted, addig tartani fog a Slimed is.

Sportkrémek