Még a túlélésben is segítenek a Meru sportkrémei

2021.07.30
Még a túlélésben is segítenek a Meru sportkrémei

Darabos Dávid, a Meru masszőre és sportolója azt mondja, a sportkrémeink nem csak sportolásra, de nehéz helyzetekben a túlélés elősegítésére is alkalmasak. Rögtön kezdjük a Coolnál, amely ebben a rekkenő hőségben óriási segítség lehet.

Nagyon sok helyen kielemeztük már a sportkrémeket (amik inkább gélek, de erről majd később), de minden cikk arról szólt, hogy hogyan használjuk őket sportolás előtt, közben és után. Viszont hiába ez a nevük, nem csak sportolásra lehet őket használni.

Miért olyan jó a Cool hűsítő sportgélünk?

Nyár van. Kánikula, hőség, forróság. Izzadunk, rosszul leszünk, kiszáradunk, fáradékonyak vagyunk és még sorolhatnám, hogy miért utáljuk annyira. Vízpartra menekülünk, strandolunk, egész nap pörög a ventillátor, zúg a légkondi és képtelenek vagyunk elaludni. Naponta 5-ször zuhanyzunk és állandóan vízzel locsoljuk magunkat, de valójában tudjuk, hogy csak 2 percig tart ez a jó érzés és utána kezdődik elölről a kínlódás.

Ha valaki nem tanult angolt, akkor is biztos tudja mi a Cool jelentése. Hűvös. És mindenki tudja, hogy a kék egy hideg szín. A kettőt már csak össze kell rakni.

Recept a túlélésre

Fekszünk az ágyon, szenvedünk a melegtől, ránézünk a szekrényre, találunk egy Cool feliratú kék színű sportgélt. A sportgél NEM azt jelenti, hogy CSAK sportoláshoz használható. A saját tapasztalataim alapján javaslom, hogy próbáljátok ki napközben bármikor, amikor úgy érzitek, hogy elviselhetetlen a meleg, vagy lefekvés előtt, hogy jobban aludjatok. Lehet, hogy még a takaróra is szükségetek lesz utána. Ugyanerre az elvre alapozva több másik Meru sportgél is felhasználható az élet többi területén. Jövő héten ezekről is hozok egy-egy tuti tippet.

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Sportkrémek