Lazt a Meru sportkrémei is segítették a vírus utáni visszatérésben

2021.07.13
Lazt a Meru sportkrémei is segítették a vírus utáni visszatérésben

Laz The Spartan, vagyis Mészáros László a Meru csapat azon tagjainak egyike, akik elkapták a vírust és elég keményen meg is sínylették. A visszatérésről írt legújabb blogbejegyzésében, főleg annak kapcsán, hogy eddig élete legjobb eredményeit éri el a szezon első versenyein.

Visszatérés lépésről - lépésre

„A novemberi covidból való visszatérésben nagyban segített az a rendszer, amely a hétköznapokban is meghatározza az életemet. Elsősorban a táplálkozás, edzés, étrendkiegészítés és a regeneráció négyesére gondolok. Mivel az edzésekben a terhelés alacsony intenzitásra volt a kezdeti időszakban felépítve, majd fokozatosan emeltük a távokat és az intenzitást is, így az elmúlt évek egyik legkomolyabb edzésmunkájával tudtam januárban alapozni. A tetemes kilométerszámhoz több hengerezés-nyújtás adódott, illetve a Meru sportkrémek jóvoltából egy nagy adag extra segítség is érkezett.

Edzőként is törekszem a tanítványaimat a megfelelő mennyiségű és minőségű „testkarbantartás” felé terelni, amely alapjaiban segítette az én felkészülésemet is. A hideg téli napokon szinte kivétel nélkül a HOT bemelegítőkrémmel mentem ki futni, de a tavaszi felkészülési időszakban az OCR versenyszimulációs edzéseken is ezzel melegítettem be a karjaimat a nagy igénybevétel előtt.

Az eredmény nem maradt el, mert a szezonnyitón is sikerült olyan tempót futnom és olyan helyezéseket begyűjtenem, ami igazolja, hogy a komplex karbantartás igenis fontos része a komoly teljesítménynek.”

Fotó: Spartan Ukrain

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Sportkrémek