Ha nyár, akkor ezek a Meru sportkrémek a legfontosabbak

2021.07.08
Ha nyár, akkor ezek a Meru sportkrémek a legfontosabbak

A Meru Sportcare termékpalettája folyamatosan bővül, most nézzük meg, hogy melyek azok a termékek, amelyekre nyáron a leginkább szükség lehet. A válogatás nem csak sportolók számára lehet érdekes.

Guard - Kidörzsölés elleni krém

  • Guard, a kidörzsölés elleni élharcos. Sokaknak jelent problémát a nyári sportolásnál a kidörzsölődés, nem csak azoknak, akik esetleg túlsúllyal küzdenek, de azoknak is, akik olyan sportot űznek, amelynek során elengedhetetlen az esetleges passzés viselet. Akár az egyik, akár a másik eset áll fenn, minden helyzetben óriási segítséget jelent a Guard, amely kiváló tulajdonságainak köszönhetően megakadályozza a kidörzsölődést.

Cool - Hűsítő Sportkrém, Jégzselé

  • Cool, a hűsítő, amely a rovarokat is elriasztja. A Cool egy igazán sokarcú termék. Nem csak az az előnye, hogy a hatalmas hőségben kellemesen hűsít, de az is, hogy közben hatékonyan regenerál. Sokan csinálják azt, hogy használat előtt berakják a hűtőszekrénybe, így hosszabb távú versenyeken jég helyett is lehet használni, mentsvárat jelent a pokoli hőségben. Az meg hab a tortán, hogy kis mértékben a rovatokat is távol tartja.

Shape - Alakformáló és Zsírégető krém

  • Shape, a bőrfeszesítés nagymestere. Említhettük volna a Slimet is, amely talán valamelyest kíméletesebb, mint a Shape, viszont a Slim enyhe bőrpírt okoz, nyári sportolásnál, a kezdeti percekben lehet, hogy ez valakit zavar, minket nem. Egyformán hatásos mindkettő alakformálás, narancsbőr elleni harc és bőrfeszesítés témakörökben, nyáron, amikor kevés ruhában sportolunk, segít az önbizalomnövelésben.

Foot - Sarokpuhító krém

  • Foot, a lábfej legjobb barátja. Nem tudjuk, ti hogy vagytok vele, de a mi lábfejünket a nyári futás extrán igénybe veszi, aztán amikor van pár hét szünet, nyaralni kell és nem árt, ha az a lábfej szalonképes. Nos, ebben segít a Foot. A szanaszét futott lábfej bőrét ápolja, és olyan állapotba hozza, hogy nem ciki felvenni papucsot, szandált és nem kellemetlen belemenni a vízbe nyilvánosan, úgy, hogy mások is látják.

Izomlazító Masszázskrém

  • Regeneráló masszázskrém, ha csak egy krémet viszel magaddal. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy mi magunk is sportolunk, mi is használjuk a Meru termékeit és imádjuk mindegyiket. Nyaralásra azonban nem akarjuk elvinni az összeset, ezért, ha egy regenerálót akarunk választani, akkor a regeneráló masszázskrém lesz az, egyrészt elég az egész családnak, hiszen nagy kiszerelésű, másrészt egy krémben összegződik majdnem minden, amit a többi krém tud.
Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Sportkrémek