Evelyn hőségben is használja a Meru bemelegítő sportkrémjét!

2021.06.30
Evelyn hőségben is használja a Meru bemelegítő sportkrémjét!

Purgai Evelyn, az MFSE versenyzője olyant csinált, amit még soha. Elindult a Rooftop Challange nevű versenyen, korábban mindig csak futással kapcsolatos megméretéseken próbálta ki magát. A debütálás jól sikerült, Evelyn nyert. Természetesen a Meru sportkrémei ezúttal is segítették őt a versenyzésben.

"Már régóta játszottam a gondolattal, hogy kipróbáljam magam egy kissé másfajta sportágban is. Amióta az eszemet tudom, mindig is a futásra és a futás különböző terepein történő megmérettetésekre fókuszáltam. Most eljött az idő, hogy hasznosítsam a terep és akadályfutásból hozott képességeimet és kipróbáljam magam a Rooftop Challange elnevezésű eseményen, amit Budapesten rendeztek meg. Ez egy funkcionális jellegű sportverseny volt, ahol 3 versenyszámot kellett teljesíteniük a versenyzőknek.

Nagyon örültem, mert mind a 3 versenyszámban az első helyen végeztem.

A versenyszámok a következők voltak:

  • 3x6 perc AMRAP, vagyis mindegyik feladatot 6 percen keresztül kellett végrehajtani. Annyi ismétlésszámot kellett végezniük a versenyzőknek, amennyit csak bírnak, mindezt szigorúan, szabályos ismétlésszámokkal.
  • WOD 1: Dumbell Thruster (7.5 kg) - guggolásból két egykezes kézisúlyzóval fej fölé nyomás állásban.
  • WOD 2: AirBike - kézzel és lábbal hajtott kerékpár.
  • WOD 3: Sandbag over the shoulder - Burpee (20 kg) - 20 kg-os homokzsák átdobása a váll fölött, majd burpee felugrással.
Nagyon jól megszervezett verseny volt, a szervezők kitettek magukért. Igyekeztek minden versenyzőnek segíteni nyújtani, amiben kellett, még ebben a hőségben is. Nekem extra segítségem volt: a Meru bemelegítő krémei, valamint regeneráló krémei ismét nagy támogatást jelentettek, mint mindig. Meleg időjárásban is használok bemelegítőt, ezúttal a Warmot, a regeneráló SOS és Help pedig nem csak edzés-, de versenynapokon is elengedhetetlen segítség."
Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Sportkrémek