Két érmet hozott Szelengének a Hot sportkrém

2020.09.30
Két ezüstöt hozott Szelengének a Hot sportkrém

Bánfalvi Renáta Szelenge, a Meru csapat tagja ugyan sprinter, de mostanában előszeretettel versenyez hosszabb távokon is. Legutóbb a Naplemente Félmaraton keretében 10 km-en versenyzett, ahol abszolút második és korcsoportos első helyezést ért el. Ideje 46:06 volt, ami nem csak azért kiváló, mert Szelenge, ahogy említettük, alapvetően rövidtávfutó.

Edzőként dolgozó csapattagunk a regenerálókon kívül immár bemelegítőkrémünket is használta a verseny előtt, mind mondja, ebben az időben már igencsak elkél a segítség:

„Ugyan az időjárás nagyon kegyes volt hozzánk, de azt gondolom, hogy pont az ilyen alkalmakkor tökéletes a Meru Hot bemelegítő gélje, ugyanis a levegő már csípős, annak ellenére, hogy melegen süt a nap. Az ízületeknek ugyanis legjobban a 25-30 fokos üzemi, kinti-benti hőmérséklet kedvez. Ha ennél alacsonyabb, viszont a napsütés miatt nem tudsz melegebb ruházatot húzni, fokozottan oda kell figyelni a bemelegítésre és a rásegítésre.

Hogy miért fontos ez? Nagy mértékben tudod csökkenteni a sérülés esélyét. Verseny közben is sokkal jobb teljesítményre leszel képes. Plusz a verseny után jobb és gyorsabb a regeneráció.”

Sportkrémek