Penco - Energy Gel 35g - Pink Grapefruit

TPK035
550 Ft
(ÁFÁ-val)
Készleten

Pink Grapefruit

+
Meru 3. születésnapi webshop akció
Meru 3. születésnapi webshop akció
BrandMeru Sportcare Kiszerelés35g TípusPink Grapefruit

Penco - Energy Gel 35g - Pink Grapefruit

Az Energy Gel egy nagyon ízletes energizáló zselé, magas komplex és közönséges szacharid tartalommal. Különleges kombinációban tartalmaz Nátriumot, Káliumot és antioxidánsokat, vagyis C és E vitaminokat, melyek védik a megterhelt szervezetet az oxidációs stressztől.

  • szacharidek - speciális keveréke a maltodextrinnek és egyszerű cukroknak
  • antioxidációs rendszer - C és E vitaminok
  • nátrium és kálium iontok

Részletes jellemzés:

Az Ön lábában már az x-edik kilométer van. Az izmai kimerítették szinte az összes tartalékukat.
A lábak egyer nehezebbek, minden lépés megerőltető, és a mozgás egyre lassul. Nincs energiája, elfogyott az ereje, miközben még hátra van több száz méter a célig. Nagyon kemény, de Ön nem akarja feladni.

A folytatás elengedhetetlen feltétele, hogy lassítani kell a szacharid tartalékok (izom glükögén) égetését. És pont erre az alkalomra van itt a Penco Energy Gel - különleges energizáló zselé, amely szacharidek, iontok és antioxidánsok kombinációjára épül. Az Energy Gel növeli a szacharid tartalékok mértékét a fizikai igénybevétel előtt, közben és utána is. Speciális arányban tartalmaz komplex szacharideket (maltodextrint), és közönséges cukrokat (glükózt és fruktózt). A nátrium és kálium iontok pótolják ezeket az ásványi anyagokat, melyek kürülnek a szervezetből az intenzív fizikai terhelés során. A zselé C és E vitaminokban gazdag, melyek megvédik a sejteket a oxidációs stressztől, amely főleg a nagyon intenzív, extrém terhelés esetén fenyeget. Ráadásul a C vitamin nehéz fizikai terhelés során segít fenntartani a normál energetikai anyagcserét, erősíti az immunrendszert és hátráltatja a fáradtság és az idő előtti kimerülés kialakulását.

Amennyiben a sportoló a terhelést megelőzően megfelelően gondoskodik tápanyag és energia bevitelről, a glükögén "üzemanyag", amely az izomsejtekben és a májban raktározódik, nagyjából egy órára elegendő. Ez után a glükogén tartalékok elfogynak, gyorsan csökken a vér cukor szintje, ami fizikai és szellemi fáradtságban nyilvánul meg. Ez egyrészt nehezíti a minőségi sportteljesítményt, másrészt az agy is lassul, mivel nem kap elegendő üzemanyagot - glükózt. Az agy és az izmok közti kommunikáció problémái miatt előfordulhat, hogy a sportoló rossz döntést hoz a mérkőzés vagy verseny fontos, döntő momentumában. Az idegrendszer normális működéséhez, és a fáradtság mértékének csökkentéséhez jótékonyan hozzájárul a magas C vitamin tartalom is. Egy adag, azaz 35 g (amely könnyen elfér a zsebben) 120 mg C vitamint, és 413 kJ azonnali energiaforrást biztosít. Az energia bevitelét legkésőbb 5-10 percen belül érzékelni fogja.

Az Ön mérkőzését vagy versenyét a megfelelő pillanatban segít eldönteni a Penco Energy Gel. A szacharidek az energia azonnali forrása.

Adagolás:

A Energy Gel-t célszerű 5-10 perccel a terhelés megkezdése előtt fogyasztani. Ezzel feltöltődnek a glükogén tartalékok. Utána 30 percenként a fizikai igénybevétel során, majd közvetlenül a befejezést követően is célszerű Energy Gel-t alkalmazni. Ezzel csökkentjük a szervezet regenerálódáshoz szükséges idejét. Az Energy Gel használata egyszerű: egy adagnyi zselét nyomunk a szánkba, és iszunk rá vizet, vagy nagyon higított hypotóniás italt (kb. 200-300 ml). A folyadékpótlás nagyon fontos, mert megelőzi a kiszáradás veszélyét, és alkalmassá teszi a szervezetet, hogy megfelelően fel tudja dolgozni a zselét. Hogy a zselé hatását kitapasztalja, javasoljuk már a verseny előtt kipróbálni az edzések során. Minden olyan sportághoz javasoljuk, melynek időtartama meghaladja az 1 órát.

Kiszerelés: 35 g
Ízesítés: pink grapefruit

 

-
Értékelem
Valószínűleg ezek is érdekelhetik
  • Hasonló termékek
  • Bestsellerek
  • Nemrég megtekintett
Gyors házhoz szállítás

Megrendelését 1-3 munkanap alatt kiszállítjuk!

Professzionális termékek

Termékeinket sportolókkal közösen teszteljük!

Biztonságos vásárlás

Ha elégedetlen, 14 napig elállhat!