Küldd be az Év Futó Fotóját és nyerd meg az értékes Meru sportkrém ajándékcsomagot!

 

Futni jó! Tudjuk, hogy futóként Te is szereted megosztani eredményeidet, a tájképet, amelyet kocogás közben készítettél, miközben a napfelkelte fényében, vagy az árnyas erdőben, netán valamelyik futókörön rovod a kilométereket. Mutasd meg, hol és hogyan futsz! Készíts magadról egy futós fotót, amin szerepel kedvenc MERU sportkozmetikumod és nyerj értékes MERU nyereményeket!

Futás fotózni, hiszen a siker ezúttal nem Fortuna, hanem a Te kezedben van!

 

Regisztrálok az Év Futó Fotója promócióra!

 

Hiánypótló, és a maga nemében egyedülálló kezdeményezésünk célja, hogy a MERU közösség összetartását tovább építve bemutassuk a futás sokszínűségét, népszerűsítsük ezt a sportot és kedvet csináljunk hozzá azoknak, akik még csak kacérkodnak a futás gondolatával. Nekik szól ez a cikkünk!

Ez az a mozgásforma, amit sosem késő elkezdeni, egy kis kitartással gyorsan lehet fejlődni, méterről méterre legyőzve magadat, hogy napról napra jobb legyél az előző napi önmagadnál.

 

Futás regisztrálni!

 

Év Futó Fotója
Év Futó Fotója

Érdemes részt venni ebben a játékban, amelyben nemtől, kortól, alkattól és edzettségi szinttől függetlenül bárki fotóját szívesen fogadjuk. Értékes MERU nyereményeink Rád is várnak!

Nyeremények:

1. helyezett: 30.000 Ft értékű Meru sportkrém csomag
2. helyezett: 20.000 Ft értékű Meru sportkrém csomag
3. helyezett: 10.000 Ft értékű Meru sportkrém csomag

A jelentkezés menete

1. Készíts magadról egy fotót!

Hol?
Futás közben a szabadban, az edzőteremben, a futópályán, vagy bárhol, ahol edzeni szoktál.

Milyen?
A kép legyen kifogástalan minőségű, álló formátumú, éles, és jellemezzen Téged. Legyen rajta jól láthatóan, beazonosítható módon egy tetszőleges MERU Sportcare termék. Más személy lehetőség szerint ne szerepeljen a képen, de ha a kutyád a futótársad, nos, Ő rajta lehet.

Mivel?
Mobiltelefonnal készült képeket elfogadunk, de kérjük, hogy eredeti méretben küldd el őket. A színvonal megtartása okán éles, jó kivehető, kifogástalan minőségű fotókat várunk. A képek minimum 72 dpi felbontásban készüljenek, és minimum 1000x1000 pixelesek legyenek. Fenntartjuk a jogot arra, hogy attól a jelentkezőtől, akinek a fotója nem megfelelő új képet kérjünk be.

Gyakori kérdések az Év Futó Fotója kapcsán

 

2. Töltsd ki regisztrációs űrlapunkat!

Regisztrálok az Év Futó Fotója promócióra!

3. Töltsd fel a képed, és futás mozgósítani követőidet!

Figyeld a MERU Sportcare hivatalos Facebook oldalát. Amint az Év Futó Fotója 2023 mappában megjelenik a képed, kezdődhet a lájkvadászat! A fotód megosztásával mozgósítsd családtagjaidat, futótársaidat, barátaidat, ismerőseidet és kérd meg őket, hogy a Meru Sportcare Facebook oldalra térve lájkolják a fényképedet. Fontos, hogy kizárólag a Meru Sportcare Facebook oldalon található lájkok számítanak.

Meru Sportcare Facebook oldal

Az Év Futó Fotója promóció szavazás fontos dátumai és szabályai

  • A megmérettetés 2023. május 22-től június 30-ig tart.
  • Szervezőnek joga van a gyanús/vélelmezetten álprofilokról érkező/gyaníthatóan vásárolt szavazatokat figyelmen kívül hagyni.
  • Gyanús profilok esetén szervező szúrópróba szerűen ellenőrzi a profilt, ha arról 3 naptári napon belül angol, vagy magyar válasz nem érkezik arra a kérdésre, hogy valós profil -e, abban az esetben ezek a szavazatok érvénytelenek.
  • Likecsere oldalon hirdetni lehet.
  • Vásárolt szavazatokkal versenyezni tilos, automatikus kizárással jár.

    Az eredményhirdetéssel kapcsolatos részletekkel hamarosan jelentkezünk, figyeld oldalunkat!

    Aki mer, az nyer, vesd be magad és FUSS velünk Te is!
Év Futó Fotója