Gyakori kérdések az Év Futó Fotója promóció kapcsán

2023.05.22
Gyakori kérdések az Év Futó Fotója promóció kapcsán

Kezdetét vette a futó fotó promóció, amelynek céljai nemesek. A MERU Sportcare Csapatának összefogásával szeretnénk népszerűsíteni ezt a sportot, amely kortól, nemtől és alkattól függetlenül segít a kikapcsolódásban, a fogyásban, az új, egyéni célok kijelölésében. Kitartásra, alázatra, test tiszteletre nevel. Segít abban, hogy felismerd, itt magaddal versenyzel, Te vagy a fókuszban, és az elért sikerek is Téged gyarapítanak majd.

Megkezdődött tehát a szavazatok gyűjtése, azonban sokan még mindig haboznak jelentkezni. Kivárnak, vacillálnak, pedig egy dologban biztosak lehetnek: nem veszítenek semmit! Köszönjük azon futó sporttársaink bizalmát, akik privát üzenetben megtiszteltek bennünket a kérdéseikkel és mivel valljuk, hogy nincs rossz kérdés, most íme a leggyakoribb felvetésekre adott válaszaink, természetesen név nélkül, segítő szándéktól vezérelve.

1. Nincs még későn jelentkezni?

Nincs. A szavazat gyűjtés még tart, viszont érdemes minél hamarabb küldeni a fotódat, hiszen annál több időd lesz szavazatokat gyűjteni.

2. Nők és férfiak is jelentkezhetnek?

Természetesen igen, hiszen mi minden indulónak örülünk. Továbbra is várjuk mindkét nem futóinak jelentkezéseit kortól, nemtől, testalkattól és edzettségi szinttől függetlenül. Ne halogass, jelentkezz itt és most!

3. Indulnék, de nem használom a MERU Sportcare termékeit...

Ezt meg sem hallottuk. :) Komolyra fordítva a szót, itt az ideje, hogy megismerd őket. Tényleg egy webes rendelés tart vissza attól, hogy végre kipróbáld őket? Ha pedig szeretnéd megnézni, kézbe fogni, kipróbálni őket, akkor Budapesten a Perfect Beauty Shop Dohány utcai és Etele Plázában található üzleteiben ezt megteheted. Vidéken is számos viszonteladó partnerünknél kaphatóak sportkozmetikumaink. Sokan használják örömmel sportolást segítő készítményeinket, csatlakozz Te is ehhez a népes táborhoz.

4. Nem sikerült feltöltenem a képemet, az adatlapomat azonban kitöltöttem. Mit csináljak?

Ne aggódj, mi minden nap több alkalommal is ellenőrizzük a feltöltött jelentkezéseket. Akinél hiányzik a fotó, vagy homályos, esetleg nem megfelelő, ott minden esetben jelezzük sms- ben. A képedet utólag is el tudod küldeni nekünk privát üzenetben, de akár emailen is.

5. Senki nem fotóz le.

Ne várj másra, inkább készíts egy futós szelfit. Minden kép jobb a semminél, fotózd le magadat mindenképp!

6. Jelentkeztem, de nem került ki a képem

Ez több okból lehet. A képek feltöltése folyamatos, így kérlek várj türelemmel. Amennyiben a képed nem felelt meg annak a kritériumnak, hogy éles legyen, jól látható, valamint jól kivehető módon látni lehessen rajta egy MERU SPORTCARE terméket, abban az esetben felvesszük Veled a kapcsolatot. Minden jelentkezőnek, akinek nem megfelelő a fényképe, vagy nem töltött fel képet (igen, ilyen is volt), sms-t írtunk. Ha nem kaptad meg az üzenetet, akkor írj Te nekünk hivatalos Facebook-oldalunkon. Készséggel segítünk mindenben.

7. Megosztottam a képemet, de már mindenki lájkolta, aki akarta

Ez nem biztos. Sokak idővonalán nem jelennek meg minden ismerősének megosztásai. Klikkelj a képedre, és a szerkesztőlécben lévő linket másold ki, majd privát üzenetben is küldd el ismerőseidnek. Ezt akár egyesével is megteheted, hiszen minden szavazat számít!

8. Mit lehet nyerni?

Három nyertest hirdetünk, a 3 legtöbb lájkot kapó futófotó nyer majd. Ők fejenként az alábbi nyereményekkel lesznek gazdagabbak:

1. helyezett: 30.000 Ft értékű Meru sportkrém csomag
2. helyezett: 20.000 Ft értékű Meru sportkrém csomag
3. helyezett: 10.000 Ft értékű Meru sportkrém csomag

Most pedig futás futni, készítsd el vicces, kedves, cuki, menő vagy csini futófotódat, töltsd fel a regisztrációs űrlapra az adataiddal, és indulhat a sprint a szavazatokért!

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Sportkrémek