Ajándékcsomag promóció (Az akció véget ért)

MERU Ajándékcsomag promóció (nov. 20 - dec. 19.)

Vásárolj 1 db MERU Regeneráló-, vagy Start ajándékcsomagot és használd a MERUXMAS kuponkódót egy Izomlazító Fürdősó és Lábáztató Só - Rozmaring és Wintergreen - 330g kapsz ajándékba!

MIT érdemes TUDNI Az ajándékcsomagokról?

A két féle, egyedi MERU Regeneráló ajándékcsomag tökéletes karácsonyi meglepetés azoknak, akiknek fontos lábuk egészsége és szépsége, azonban ezt kihívást jelent a rengeteg futás vagy sportolás mellett. A MERU Start ajándékcsomag minden olyan MERU terméket tartalmaz, amire egy futónak és/vagy sportolónak szüksége lehet a mindennapi edzések előtt, közben vagy után. 

 

Használd a MERUXMAS kuponkódot, és ajándékcsomagod/csomagjaid mellé ajándékba elküldjük az Izomlazító Fürdősó és Lábáztató Só - Rozmaring és Wintergreen termékünket. A Rozmaring & Wintergreen kúszó fajdbogyó fürdősó ajánlott izom- és ízületi fájdalmak esetén lazító fürdő készítéséhez. Izomlazító, regeneráló és frissítő hatású. Intenzív aromájú természetes olajokkal a sófürdő segít ellazítani a feszült, fáradt izmokat, regenerálni a bőrproblémákat, az egész szervezetre nyugtató és aromaterápiás hatású.

 

Lepd meg mozgásimádó szeretteidet egy különleges ajándékcsomaggal és élvezzétek együtt az ünnep minden pillanatát!

 

AKCIÓ RÉSZLETEI:

  • Az akció a merusportcare.com weboldalon leadott rendelésekre vonatkozik.
  • Az ajándék fürdősó csak akkor kerül bele a csomagba, ha használod a MERUXMAS kuponkódot is.
  • Egy megrendelésben maximum 3 Ajándékcsomag rendelhető, fajtánként. Amennyiben mindkét csomagból rendelnél 1, vagy akár több darabot, arra külön megrendelést adj le.
  • A megrendelések feldolgozása a beérkezés sorrendjében történik.
  • A kiszállítás, az akció ideje alatt, a megrendelés leadását követően 2-6 munkanapig is eltarthat.
  • Az akció más akcióval nem összevonható és a készlet erejéig érvényes!

 

Érvényes: 2023.11.20-2023.12.19

Érvényes: 2023.11.20 - 2023.12.19