Hírlevél

Mindenkinek vannak gyenge pontjai, nekem több is van, az egyik a hasfalam, mégpedig annak is az alsó, jobb oldali szakasza. Gyakran meghúzom, sokszor nem is tudom, hogy mivel. De most megvan a gyógymódja – mondja Tamás Rita, a Meru csapat tagja.

„Azon kívül, hogy többet nyújtok és a bemelegítésre is odafigyelek, elkezdtem a Meru Warm géljét gyakrabban használni. Elvileg bemelegítőkrémként alkalmazza mindenki, így én is, de újabban azt tapasztaltam, hogy mivel nem vadul, hanem enyhén okoz vérbőséget a bekenés alkalmával, a regenerálódást is elősegíti. Vagyis az esti Help-SOS kombinációt gyakran megelőzi egy kis Warmozás, illetve, ha este elmaradt, akkor reggel adagolok rá a sérült részre egy kis Warmot, akkor is, ha nem sportolok utána.
A vérbőség gyógyító hatását számos terápiánál használják, ez adta az ötletet ahhoz, hogy a kíméletes Warmot erre is használjam. Jó ötlet volt, mindenkinek csak ajánlani tudom.”

Aktív bemelegítő gél pezsdítő, kíméletesen melegítő hatással. Gél állagú. Modern HotFlux összetevővel, chilli paprika NÉLKÜL! Aktívan serkent és lazítja az izmokat, kitűnően regenerál.


Vásárlás itt: https://merusportcare.com/termek/warm-bemelegito-gel-sportolashoz/

facebook

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Értesüljön újdonságainkról, legfrisebb akcióinkról!

Sikeres feliratkozás!