Hírlevél

Hamar elkapkodták, de újra elérhető webshopunkban a teafaolajos folyékony szappan és a körömvirágos kézápoló. Mindkettőt jó szívvel ajánljuk ezekben az időkben is.

A teafaolajos folyékony szappan remek alternatíva a kézfertőtlenítő helyett. Hatékonyan tisztítja, közben gyengéden ápolja a kézfej bőrét. Rendszeres használata az érzékeny bőrűek számára is gyengéd ápolást biztosít, megerősíti a szervezet ellenálló képességét, borsmenta olajjal frissíti, lággyá teszi a bőrt. Mosásra és tisztításra is alkalmas.

Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosai Szolgálat szerint járvány idején a fertőzés megelőzésében az általános személyi higiénés magatartás a döntő, ennek egyik legegyszerűbb módja a rendszeres és alapos kézmosás. Ez a termék alkalmas az ÁNTSZ által javasolt gyakori, melegvizes, szappanos alapos kézmosásra.

A sok kézmosástól kiszáradt bőrnek ad megkönnyebbülést a körömvirágos bőrtápláló krémünk.
Előnyei:
• gyógynövényekben gazdag
• intenzív bőrtápláló
• nyugtató hatású
• regenerálja, puhítja a bőrt
• könnyen felszívódik

A tisztító hatású folyékony szappan alkalmas az ÁNTSZ által javasolt gyakori, melegvizes, szappanos alapos kézmosásra, a körömvirágos bőrápoló krém pedig hatékony a száraz bőr kezelésére.

Irány a webshop:
Folyékony szappan:
https://perfectnails.hu/folyekony-szappan-teafa-olaj-es-borsmenta-500ml.html
Kézápoló:
https://perfectnails.hu/borpuhito-kezkrem-es-testapolo-koromvirag-es-mez-250ml.html

facebook

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Értesüljön újdonságainkról, legfrisebb akcióinkról!

Sikeres feliratkozás!