Hírlevél

Hiánypótló termékkel jelentkezünk, a Flex Mobilitás Gél Komplex egy igen hatékony ízületápoló kollagénnel és MSM-mel. Mozgási nehézség, merevség, izomfeszülés és ízületi panaszok megelőzésére és enyhítésére szolgál, E-vitamin tartalma bőrtápláló hatású, illata citrusos.

A Flex gél a rugalmasság és a mobilitás támogatásához járul hozzá aktív összetevőivel (kollagén, hialuron, glükózamin, MSM, kondroitin és boswellia), ezek hatóanyagai segítenek megfelelő állapotban tartani, enyhíteni a túlzott feszülés, túlterhelés, izomfáradtság
vagy kopás miatt fellépő kellemetlen ízületi, és abból adódó izomban jelentkező tüneteket.
Nehéz mozgás esetén jótékony hatású a fájó, kötött részek regenerálásában, csökkenti a merevséget és javítja a mobilitást.
Növényi hialuron és kollagén tartalma stimulálják a kollagén- és elasztin szintézist. Segíti a
bőr kollagén képződését, így a kötőszövet megújulását. Hozzájárul a rugalmasság
megőrzéséhez, ezáltal csökkentve a sérülés lehetőségét, biztosítja a mozgás szabadságát.
Bőrápoló összetevője az E-vitamin kapszula, amely extra ápolást, táplálást nyújt a bőrnek.
Különleges Oxygen illattal energizáló frissesség, üde citrusos aroma jellemzi.

Komplex ízület ápoló gél
Izom-ízület ápoló, kollagén+MSM gél komplex, a rugalmasság és mobilitás támogatásához. Mozgási nehézség, merevség, izomfeszülés és ízületi panaszok megelőzésére és enyhítésére, ápolására.

A FLEX gél egy gyorsan felszívódó könnyű masszázsgél, melyet az izom- ízületi területen és annak környékén kell a bőrbe masszírozni. Hat összetevő – glükózamin, kondroitin, MSM, Boswellia, kollagén, hialuron kivonat – különleges kombinációját tartalmazza.
A masszírozás csillapítja az ízületi problémák tüneteit, segíti a feszülés csökkenését és javítja az ízületek mobilitását.

A készítményt ízületi- és izomfájdalom esetén javasolt a bőrbe masszírozni. Az ízületi fájdalom, gyulladás gyakran vezethető vissza túlzott izomfeszülésre, sport okozta túlterhelésre vagy porckopásra. A készítménnyel végzett önmasszázs és gyógytorna enyhülést nyújt, segít megfelelő állapotban tartani és védeni a problémás területet, elősegíti a mobilitást.

A rendszeresen végzett, szakszerű masszázs, gyógytorna segítheti a probléma mérséklését és a mobilitás visszanyerését. A masszázs hozzájárul az ellazuláshoz és fokozza a helyi vérellátást, csökkenti a feszítő érzést és javítja az ízületi mozgékonyságot. A kellemetlen érzést felváltja az enyhülés ellazító érzete használat után.

A hatékony masszázs:

 • enyhülést nyújt izom- és ízületi fájdalom esetén.
 • hozzájárul a lazításhoz és a vérkeringés fokozásához, ezáltal csökkenti a feszülést és javítja az ízületek mobilitását.
 • relaxáló hatással bír

Előnyök:

 • Gyors felszívódású komplex készítmény az ízületi tájék masszírozására. (kollagén, MSM kivonatokkal)
 • Javasolt mozgásszervi panaszok esetén frissítő helyi masszázsra.
 • Túlterhelés, porckopás okozta ízületi panaszok és merevség által érintett területek kiegészítő ápolására.
 • A zselé bemasszírozása enyhülést nyújt, segíti a gyorsabb regenerálódást, és megfelelő állapotban tartani, védeni a problémás testfelületet.
 • Jótékony hatást mutat a fájó, kötött izmok, merev ízületek frissítésében, merev vagy kattogó-ropogó térd, és más ízületek regenerálásában, mozgásszervi nehézség esetén. Támogatja a szövetek rugalmasságát.
 • Napi 2-3szori masszírozás segítségével javítja a vérkeringést, csillapítja az izomfáradtságot ezáltal csökkenti a merevséget és javítja a mobilitást, segít gyorsítani a helyreállítást.
 • Elősegítheti a kötőszövet rostjainak megújulását, hozzájárul rugalmasság megőrzéséhez, ezáltal csökkentve a sérülés lehetőségét
 • Csökkenti a merevséget és javítja a mobilitást Segíti a regenerálódását.
 • Az egészséges ízület támogatója
 • Különleges Oxygen illattal energizáló frissesség, üde citrusos aroma jellemzi. (Balzsamos tónusú fenyőtüskék és a citromhéj friss illatjegyeivel.)
 • A kapszulákba zárt E-vitamin extra ápolást, táplálást nyújt a bőrnek.

facebook

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Értesüljön újdonságainkról, legfrisebb akcióinkról!

Sikeres feliratkozás!