Hírlevél

Bemutatjuk a Meru csapat újabb tagját. Dávid nem csak sportolóként, de masszőrként is elkötelezett híve a Merunak:
“Darabos Dávid vagyok, hosszútávfutó és sportmasszőr (Instán a @kovetkezoutam oldalon találtok meg).
18 éves sportmúltam alatt nagyon sok sportágat kipróbáltam, nagyon sok edzőm és csapatom volt. Több sérülés is hátráltatott, amiket sok szakember sok módszerrel próbált kezelni.
Diplomás informatikusként, végzett bármixerként és tapasztalt úszómesterként mindenbe belevágtam, amihez csak kedvem volt. Egészen 2019-ig, amikor elhatároztam, hogy mind a munkában, mind az edzőben és a csapatban, mind pedig a masszőrben és a krémekben megkeresem a legjobbat. Ahogy az edzésben és a táplálkozásban, úgy a regenerációban is a rendszeresség és az állandóság a legfontosabb.
Ez, úgy érzem, most sikerült igazán. Futóként sokáig teszteltem a Meru sportkrémeit és az eredmény több, mint meggyőző volt. Most pedig eljött a lehetőség, hogy masszőrként is a márka mellé állhassak és a legjobb kezelést nyújthassam a sportolóimnak.
Keressetek bátran, rajtam nem fog múlni a következő utatok 😊”

Dávid Darabos, a Meru csapat tagja nem csak futóként, de masszőrként is előszeretettel használja a Meru sportkrémeit. Saját kis „képregényünkben” éppen krémet választ a következő munkájához. Ha neked nincs is masszőröd, Meru sportkrémed még lehet. Az alábbi regeneráló krémek nagy mértékben hozzájárulnak ahhoz, hogy enyhítsd a fájdalmaidat, illetve csökkentsd a sérülések okozta kellemetlenségeket, lazítsd izmaidat:
▶️ https://merusportcare.com/termekka…/izomlazitok-regeneralok/

MIvel Dávid nem csak futó, de masszőr is, boldogan számol be legutóbbi közös sikeréről:
„Dávid az egyik legtudatosabb és legprofibb sportoló, aki hozzám jár regenerálódni. Már októberben azzal keresett meg, hogy február végén lesz a fedettpályás atlétikai országos bajnokság és csúcsformában szeretne lenni addigra.
Ilyen szintű terhelés mellett nem is volt kérdés, hogy heti szinten foglalkozni kell az izomzatával. A hozzáállásával és a rutinjával nekem is nagyon sokat tanított, de ez nem véletlen, hiszen egy 5x magyar bajnok sprintteről és a 2019-es Catch! győzteséről beszélünk
A közös munkának meg is lett az eredménye, a 4x400m-es váltóban sikerült elhozniuk az ezüstérmet A versenyt a helyszínen nézhettem végig és hatalmas élmény volt ennyire közelről belelátni az atlétika világába.
A bemelegítésre és a regenerálódásra is a Meru krémeivel készültem.”

Bemelegítők:
▶️ https://merusportcare.com/termekk…/bemelegito-krem-es-gelek/
Regenerálók, izomlazítók:
▶️ https://merusportcare.com/termekka…/izomlazitok-regeneralok/
Dávidról info itt:
▶️ www.kovetkezoutam.hu

facebook

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Értesüljön újdonságainkról, legfrisebb akcióinkról!

Sikeres feliratkozás!