Hírlevél

Mi a fenti szlogennel indítottuk az idei évet:)

Igazából olyan könnyű lenne. Eldönteni, aztán csinálni. Ráébredni arra, hogy a változás csak belülről indulhat.
Hogy ha kintről várjuk a húzóerőt, akkor függővé válunk és a külső motiváció elapadása után magunkra maradunk.
Igazából olyan könnyű lenne. Átgondolni, mérlegelni, osztani-szorozni, mikor és hova fér bele egy kis (plusz) edzés, milyen szokásokat kellene elhagyni és milyen újakat kellene beépíteni a mindennapokba.
Nem a tanácsokon csüngeni, önfejlesztő könyvektől várni a csodát, passzívan elszenvedni egy újabb kudarcot.

Igazából olyan könnyű lenne és egyértelmű.
De aztán sosem az. Lebetegszik a gyerek, új munkarendet vezetnek be, bezár a közeli konditerem, meghúzódik a lábad, folyton változnak a körülmények, aminek hatására elfogy a lendületed. Az optimális helyzetre vársz, még akkor is, ha sejted, hogy olyan nincs.
Igazából olyan könnyű lenne. Azt mondani – minden nehézség, változás és beidegződés ellenére -, hogy mégiscsak én vagyok az ura a saját életemnek.
Ki harcolna magamért, ha nem én?
Ki tenne a fejlődésemért, ha nem én?
Ki hozna áldozatokat a céljaimért, ha nem én?
Ki hinne a sikeremben, ha nem én?!
2020 0101: a legjobb alkalom a változtatásra.
Indulj el! Épp ezen a gyönyörű napon, ezen a különleges dátumon, töltsd meg a tiszta lapod – és színezd úgy, ahogy te akarod!

Székely Réka, vagyis fit.love.reka, a Meru csapat tagja ezreket motivál napról napra, most titeket sarkall nagy célok megvalósítására:
“Biztos neked is van sok terved, fogadalmad az új évre. Ha beleteszel sok-sok energiát, ha igazán akarod, ha motivált leszel és kitartó, biztos vagyok benne, hogy el is éred a céljaidat – legyen szó sportról vagy bármi másról. Az élet minden területén vannak csúcsok és vannak mélypontok, de éppen ettől olyan értékesek a jó időszakok. Amikor nem klappol minden, nehezen megy, vagy nem a tervek szerint alakul, akkor kell pozitívnak és erősnek lenned! Kívánom, hogy mindannyian egy célokkal teli, motivált évnek vágjunk neki és a lelkesedésünk minél tovább kitartson!”

Dr. Bogdándi Virág korosztályos második lett a Zuzmara félmaratonon tegnap. A Sanyoszistálló versenyzője élete legjobb idejét futva 1:37:35-tel ért célba. Gratuláció Virágnak és nagy drukk börzsönyi versenyéhez!

facebook

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Értesüljön újdonságainkról, legfrisebb akcióinkról!

Sikeres feliratkozás!