Hírlevél

Anna Tutti messziről indult. Ma 50:36-os 10 kilométere van, 1:54:40-es félmaratonja, a Kolonincs emlékfutáson 3. lett félmaratonváltóban, de persze ő sem így kezdte:
„Rájöttem, hogy elfelejtek örülni az apró sikereknek, elfelejtem, hogy honnan indultam. 4 évvel ezelőtt volt az első futóversenyem, ami annyira botrányosan sikerült, hogy akkor ott megfogadtam, én bizony nem fogok több futóversenyre menni és futni se futok többet. Ez így is volt, egy évig. Elvesztettem a motivációmat, csalódtam magamban, hogy 7 km-t 48:10 alatt futottam le.
Aztán történt valami, ami újra lendületet adott. Azóta gyűjtöm a kilométereket lelkesen, hol kevésbé lelkesen. De néha igyekszem megállni és visszatekinteni arra, hogy honnan indultam. Hogy most olyan tempóban futok, amiről nem is álmodtam 3 éve. Hogy mennyit tudok fejlődni 1 év alatt. Hogy mennyi munka van abban, hogy “csak” 1 perccel csökkentsd a félmaratoni távod idejét.
Igyekszem jobban értékelni a futásokat, mert tudom, hogy mennyi munka, alázat és áldozat van az összes lefutott kilométeremben. Igyekszem büszkébb lenni magamra, mert ahhoz, amit csinálok, rengeteg erő és kitartás kell.
Nem tudom pontosan, merre is tartok, de apró lépésekkel haladok előre és közben hálás vagyok azért, hogy ezen az úton elindultam.”
A Sanyoszistálló versenyzője, a Meru csapat tagja sokszor ad erőt azoknak, akik most járnak a futókarrierjük elején, akik ugyanannyira nem hisznek magukban, mint amennyire nem hitt ő sem önmagában négy évvel ezelőtt. Az ő esete is bizonyítja, hogy milyen sok minden meg tud változni.
Elég, ha hisz az ember… és dolgozik.

Anna Tutti a legkitartóbbak egyike a Meru-csapatból. Büszkék vagyunk rá, arra, hogy soha nem adja fel, még ha a nehézségek be is próbálnák darálni.
“Soha nem voltam szerencsés típus. Mindenért meg kellett küzdenem. És az élet rengeteg akadályt gördített már elém. De ezek miatt tartok most ott, ahol vagyok. Azt, ahogy kinézek, csak saját magamnak köszönhetem és csak saját magam miatt csinálom. Azért, hogy büszke lehessek magamra, hogy egészséges legyek, hogy egy boldog nő nézzen vissza rám a tükörben. Nekem a sport ad erőt, kitartást és önbizalmat.
De tudom, hogy milyen rohadt nehéz elindulni ezen az úton, és milyen nehéz rajta is maradni.
Azt is tudom, hogy kell küzdeni és hogy kell kitartani, erősnek lenni akkor is, amikor minden sz@r.
Minden fejben dől el.”
Hajrá, Anna! És köszi az útmutatást.

Termékajánló:

Sportkrém és sportgélek. Bemelegítő krém, izomlazító krém, izomláz elleni krém, sportsérülésekre krém, sportkrém húzódásra, alakformáló krém, fogyasztó krém, narancsbőr elleni krém, lóbalzsam
WARM – bemelegítő krém gél paprika nélkül (normál)
HOT – bemelegítő krém gél paprikával (erős)
THERMO – bemelegítő krém gél paprikával (extra erős)
HELP – fájdalom ellen izomlazító, enyhítő sportkrém gél / izomláz elleni krém gél / sportsérülés, túleröltetés, meghúzódás elleni sportkrém gél, sportkrém húzódásra
SOS – sportsérülésre árnika krém / regeneráló sportkrém gél / zúzódás húzódás elleni krém, ficamra krém gél, rándulásra krém, sportkrém húzódásra
COOL – jégzselé, hűsítő izomlazító krém gél / izomláz elleni krém gél
SLIM – Karcsúsodást segítő sportkrém gél, narancsbőr elleni krém, alakformáló krém, zsírégető krém, ananászos krém gél
SHAPE – Alakformálást segítő sportkrém gél, narancsbőr elleni krém, fogyasztó krém gél, zsírégető krém, cellulite elleni krém paprika krém

facebook

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Értesüljön újdonságainkról, legfrisebb akcióinkról!

Sikeres feliratkozás!