Hírlevél

A Cool regeneráló, hűsítő sportgél. De tisztító hatása is rendkívüli. Ha pedig tisztítás, akkor meg kell említenünk teafaolajos folyékony szappanunkat is.

Alapvetően a Cool sportkrém azt a célt szolgálja, hogy a fáradt, elnehezült testrészeknek enyhülést, nyugalmat biztosítson. Ám magas alkoholtartalmának köszönhetően alaposan tisztít is.
Aki már használta, és kiaknázta a benne rejlő lehetőségeket, megtapasztalhatta, hogy a mélyhűtőben sem fagy meg – ez is árulkodik, ugye, magas alkoholtartalmáról -, hidegen a hűsítő hatása értelemszerűen még erősebb.
De a magas alkoholtartalma egyben tisztító hatást is biztosít neki, ami a jelenlegi helyzetben nagy előnye. A tisztító hatása mellett a benne található E vitamin kapszula ápolja és védi is a bőrt.
Az alkohol mellet a mentol, kámfor, eukaliptusz tartalma frissítő hatású, és fokozza a tisztító hatást.

A Cool sportkrém nem csak hűsít és segít megnyugtatni az elnehezült izomokat, de magas alkoholtartalmának köszönhetően tisztít is.

Irány a webshop: https://merusportcare.com/termek/cool-izomlazito-husito-jegzsele-sportolas-utan/

A teafaolajos folyékony szappan remek alternatíva a kézfertőtlenítő helyett. Hatékonyan tisztítja, közben gyengéden ápolja a kézfej bőrét. Rendszeres használata az érzékeny bőrűek számára is gyengéd ápolást biztosít, megerősíti a szervezet ellenálló képességét, borsmenta olajjal frissíti, lággyá teszi a bőrt. Mosásra és tisztításra is alkalmas.

Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosai Szolgálat szerint járvány idején a fertőzés megelőzésében az általános személyi higiénés magatartás a döntő, ennek egyik legegyszerűbb módja a rendszeres és alapos kézmosás. Ez a termék alkalmas az ÁNTSZ által javasolt gyakori, melegvizes, szappanos alapos kézmosásra.

A teafaolajos folyékony szappan (jobbra) kiválóan tisztít, fertőtlenít, tökéletesen alkalmas kézmosásra és mosásra is. A járvány és fertőzés megelőzősében nagyon fontos a személyes higiénés magatartás, ebben lehet segítségünkre a teafaolajos folyékony szappan.

Irány a webshop: https://perfectnails.hu/folyekony-szappan-teafa-olaj-es-borsmenta-500ml.html

facebook

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Értesüljön újdonságainkról, legfrisebb akcióinkról!

Sikeres feliratkozás!