Hírlevél

A téli sportok elengedhetetlen kellékei a bemelegítőkrémek.

Nem csak az izomzatnak tesz jó, hanem ha fázós vagy, akkor is kellemes kiegészítője a felszerelésednek. Melegen tartják a kezet és a lábat is.

Szeretsz síelni, de mindig fázol?
Van megoldás, a Meru bemelegítőkrémei nem csak a sérülésmegelőzésben játszanak fontos szerepet, de a hőérzetet is nagy mértékben javítják.

Ne egyen terméket használj, hanem válassz igényeidnek és bőrtípusodnak megfelelően személyre szabottan!
A WARM enyhébb időkre ajánlott, a HOT hűvösebb, hosszabb idők tökéletes segítője, míg a THERMO a legdurvább időjárás hatásaival is elbír.

A WARM gél előnye, hogy gyorsan felszívódik, és nem tartalmaz paprikát, így érzékeny bőrűeknek is ajánlott. Kellemesen melegít!

A HOT bemelegítő zselé is gyors felszívódású, de ez már chili paprikát is tartalmaz, ami erőteljesebb és hatása hosszan eltart. Meleggel érintkezve, vagy sportolás közben hatása tovább fokozódik. Erőteljes!

A THERMO pedig már krém állagú, így bemasszírozással jut a bőrbe, így is fokozza a bemelegítést. Hatása még a HOT-nál is erősebb, sőt a chili paprika mellet fahéjt is tartalmaz. Sokkal erőteljesebb és hosszabb hatású, illetve meleg és mozgás hatására órákon át fokozódik és erőteljesen melegen tart. Szinte fűt!

Bővebb infó és vásárlás itt:
▶️ https://merusportcare.com/termekkategoria/bemelegito-krem-es-gelek/

Olvasónktól, Csőgér Lejlától kaptuk ezt a képet Szlovéniából.
“Kedves Meru csapat!
Imádjuk a bemelegítő krémet, síelés előtt is kiváló, a Help pedig mindig nálunk van, hátha szükség lehet rá” – írja Lejla, mi pedig örömmel nyugtázzuk, hogy nincs is nagyon öröm annál, mint amikor ilyen visszajelzést kapunk a vásárlóinktól.
Jó síelést, sok örömteli sportolást kívánunk nektek, Lejla!

Űzz bármilyen sportot, ne mulaszd el a bemelegítőkrémek használatát. Nem csak abban fognak segíteni, hogy jobb érzés lesz így mozogni, hanem a sérülések megelőzésében is.

Bemelegítő krémekkel a vizi edzéseken is

Kaszás Klaudia válogatott kenus télen is vízre száll, hiába van hideg. A téli edzéseiben nagy segítségére vannak a Meru bemelegítőkrémei. Időjárástól függően tud választani.
Ha hűvös idő van, WARM bemelegítő zselét használ, hidegebb időben viszont előkerül a HOT vagy extra hidegben akár a THERMO bemelegítő krémet.

HELP és SOS regeneráló krémek, izomlazítók sportolás utánra

Farkas Helga (Healthga) betekintést nyújt a mindennapjaiba: „Futás utáni regenerációm fő mozzanata — természetesen csak nyújtás és hengerezés után — a Meru krémek használata…”
Persze a kutyussal egészen más, mint nélküle.

Válassz a sportolás utáni regeneráló krémekből igényeid szerint!

HELP: helyreállító gél fájó, megerőltetett testrészek ápolására.

vagy

SOS: regeneráló gél sportsérülésre, duzzadt bőrtünetekre.
Fotó: Healthga

facebook

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Értesüljön újdonságainkról, legfrisebb akcióinkról!

Sikeres feliratkozás!