Hírlevél

Azt mondják, hogy az április szeszélyes, de az időjárást elnézve a május is az. Futás szempontjából különösen, hisz nagyon nehéz eltalálni, hogy milyen ruhát vegyünk fel, ha egyik nap 25 fok és napsütés, a másik nap 10 fok és eső fogad.

Ugyanúgy, ahogy télen is, a réteges öltözködés nagyon fontos. Reggel és este még elkél egy hosszúujjú felső, de napközben elég a rövid is. Ugyanúgy a nadrág is rövidülhet a nap során. Ezt a blogot pont egy verseny előtt írom úgy, hogy szakad az eső, 10 fok van, és holnap még hidegebb lesz.  Van, aki esőben sem vesz fel dzsekit, de szerintem érdemes beruházni egy jó minőségű, eső- illetve szélálló kabátra. Jó szolgálatot tehet egy mellény is, ami a mellkast és a hátat is védi. A szél rontja a hőérzetet, nagyon meg lehet fázni, ha nem figyelünk erre. Egy vékony dzseki még hűvösebb nyári hajnalokon és estéken is jó szolgálatot tehet. Fontos még a sapka, amely nem csak a nap, hanem az eső ellen is véd. A nadrág is a háromnegyedestől vagyis az úgynevezett capritól a rövidig változhat.

Mindenkinek más a hőérzete, ezért van az, hogyha tavasszal megnézzük a futókat, van, aki már teljesen rövidben fut, de van aki még a dzsekit is felveszi. Érdemes leírni, hogy egy adott napon mi volt rajtunk, fáztunk-e vagy melegünk volt, és így jobban tudunk tervezni a jövőben. Gondolom azt nem kell mondanom, hogy a technikai ruházat tavasszal is elengedhetetlen, a bemelegítéshez pedig a Meru Warm géljét javasoljuk.

facebook

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Értesüljön újdonságainkról, legfrisebb akcióinkról!

Sikeres feliratkozás!