Hírlevél

Tamás Sperka, avagy futókörökben Spero nagy örömünkre tesztelte a Meru géljeit.
Speróról tudni érdemes, hogy volt már az év terepfutója, többször megnyerte hazánk egyik leghosszabb és legnehezebb terepfutóversenyét, az M115-öt, de arra is képes volt, hogy 24 órán belül teljesítse a Piros85-öt oda-vissza (177 km, 6410 szinttel).
Szóval ha terepfutás, akkor Spero idehaza kikerülhetetlen legenda. Most a TDG (Tor Des Geants) teljesítése után veselkedett neki a futásnak újra, éppen ezért extrán volt alkalmuk bizonyítani a Meru-géleknek.
„A TDG után igen jól jött a Meru sportkrémjeik kipróbálása. Van köztük hűsítő, regeneráló, lazító helyreállító, bemelegítő krém, valamint egy kidörzsölés elleni balzsam is. Most elsősorban a TDG-n ért terhelés miatt a regeneráló krémeket használtam, azokból is legtöbbször az izomlazító, helyreállító gélt, a Helpet.
A krém flakonja esztétikus, könnyen kezelhető, a kupakja jól zár, tartalmazza a legfontosabb infókat, jól olvasható méretben, érthetően. Könnyen kenhető, gél állagú, jól bemasszírozható a bőrbe, nem csomósodik, ha kicsit tovább is van dörzsölve, jól beszívódik. Nem hagy kellemetlen, zsíros filmréteget a bőrön, kellemesen hűsít és a kámforos illata sem tolakodó. Csökkenti a fáradtságérzetet és felgyorsítja a sokáig, vagy fokozottan igénybe vett izmok és szalagok regenerálódását. Ezt abszolút alá tudom támasztani, nagyon jót tett a futások után is, enyhén hűsítő érzetet keltve szívódott fel és tette könnyebbé a másnapi mozgást.”

Regeneráló krémek: https://merusportcare.com/termekkategoria/izomlazitok-regeneralok/

HELP
Izomlazító, regeneráló, enyhítő sportkrém túlerőltetett testrészek ápolására


Azonnal ható gyors segítség a fájdalom által érintett testrészek, sportsérülések hűsítő ápolására kiegészítő jelleggel. Gyors felszívódású bedörzsölő gél sportolók részére kifejlesztve a húzódás, rándulás, görcs és túlerőltetett izmok nyugtatásához, lazításához, valamint a megterheléstől sajgó, nyilalló, meghúzódott tagok (derék, hát, váll, láb) ápolására.
Segíti az izomláz, a túlterhelt, fáradt izmok gyorsabb regenerálódását. Speciális összetevői miatt (metilszalicilát, centella/ázsiai tigrisfűolaj, kámfor, mentol, citrom-, rozmaring olaj) hatékony lehet a fájdalom által érintett terület ápolásánál, pihentető érzetet kelt, könnyíti a fáradt láb érzetét. Az allantoin, a pantenol és a használata során felszabaduló gyöngyökbe zárt E-vitamin, extra ápolást, táplálást nyújt a bőrnek.
Összetevők: •centella/ázsiai tigrisfű •metilszalicilát •mentol •kámfor •allantoin •pantenol •citrom •rozmaring   + E-vitamin

facebook

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Értesüljön újdonságainkról, legfrisebb akcióinkról!

Sikeres feliratkozás!