Hírlevél

Mészáros László, vagyis ahogy a spartanosok ismerik, Laz The Spartan is örömmel teszteli a Meru termékeit:
„Kíváncsian vártam, hogy sorozatterhelés esetén hogyan hatnak majd rám a MERU sportkrémjei. Ezt a Spartan Trifecta világbajnokságra való felkészülés jegyében volt alkalmam kipróbálni, mégpedig tripla edzéssel teszteltem a krémeket. Pénteken egy kétórás kondiedzés, majd szombaton és vasárnap 3, illetve 2 órás verseny-szimulációs futó edzés követett. A szombati etap 35 km, 1000 m szintkülönbség és 360 fekvőtámasz volt. Vasárnap 18 km, 500 m szintkülönbség 210 fekvőtámasszal kiegészítve. Közte a regenerációs krémet használtam, és nagyon jólesett, illetve a futások előtt a közepesen erős HOT bemelegítő krémet (paprika tartalmú!) kentem a lábaimra, amelynek hatása még az edzés végén is érezhető volt, amikor hosszabb ruházatot vettem magamra.”

Mivel László lelkesen teszteli a Meru sport termékeit, így a HELP nevű izomlazító, helyreállító sportgél is a legjobbkor kelt a segítségére:
“A múlt hétvégi Spartan Race hosszú távja, a Beast után némi rehabilitációra szorultak az izmaim.
Abban a kivételes helyzetben vagyok, hogy tesztelhetem a Meru nagyszerű krémjeit.
A szombati verseny kifogott rajtam, és a cél után életem egyik legkomolyabb vádli görcsét éltem meg, ami a 22,5 kilométernek, a közel 1000 m+ szintkülönbségnek, a 35 akadálynak és a 120 burpee-nek volt köszönhető.
Így a múlt hét folyamán a hengerezésekhez és a nyújtásokhoz is használtam pluszban a HELP recovery gélt. Kellemes hatása és illata mellett sokkal könnyebben lazultak el az izmaim, de nem csak a hengerezés és a nyújtás során, hanem a használatát követően is, így az egész felépülési folyamat sokkal gyorsabbá vált.“
Laz The Spartan

További részleteket itt találhatók a fent említett termékekről, és a sportkrémcsalád többi helyreállító, ápoló termékeiről:

Recovery gélek: https://merusportcare.com/termekkategoria/izomlazitok-regeneralok/

HELP
Izomlazító, enyhítő, regeneráló sportkrém fájó, túlerőltetett testrészek ápolására
HOT
Közepesen erős bemelegítő krém chili paprikával és speciális HotFlux melegítő összetevőkkel

facebook

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Értesüljön újdonságainkról, legfrisebb akcióinkról!

Sikeres feliratkozás!