Hírlevél

Testápoló helyett vitaminos, bőrápoló hatású sportgél.

A MERU SPORTCARE szlogenje, hogy termékei több, mint hagyományos sportkrémek, hiszen ezek a készítmények funkcionális zselék, és modern bőrápolók is egyben. Úgynevezett testápoló sportkrémek kapszulába zárt E-vitaminnal.

A sportkrémjeiben és géljeiben található kis gyöngyök (kapszulák) nem bőrradírként szolgálnak, de a bőrtáplálással kapcsolatos a jelenlétük. Aki már használta ezeket a termékeket, az megtapasztalhatta, hogy amint kinyomja a tenyerébe, láthatja és érezheti az aprócska golyókat, de amint felviszi a bőre, azt is érezheti, hogy a gyöngyök szép lassan szétolvadnak.
Ezek a golyók E-vitamin gyöngyöcskék, amelyek, a bőrrel érintkezve, a krém többi összetevőjével együtt felszívódnak.
Mire jó?
Az E-vitamin több más jótékony hatása mellett köztudottan kedvezően hat a bőrre is. De nem csak belsőleg, kapszula formájában használható, hanem külsőleg, olaj vagy krém formájában is.
Mivel a Meru testápoló sportkrémei koncentráltan E-vitamint is tartalmaznak, így kettős hatást érnek el: nem csupán az alapfeladatukat látják el a készítmények – bemelegítő krém, izomlazító sportkrém, regeneráló sportkrém, izomláz elleni krém, hűsítő krém, alakformáló krém, fogyasztó krém, cellulit elleni krém– hanem a bőrtáplálásban és a bőrápolásban is nagyon hatékonyak.
A sejtek anyagcseréje során szabad gyökök képződnek, az E-vitamin ezen szabad gyökök termelődését gátolja, illetve mérsékli. A sportolás során testünk intenzívebb anyagcserefolyamatokat végez, ilyenkor több szabad gyök képződik, ezek károsíthatják az izomszöveteket. Az E-vitamin szerepe ebben is rendkívüli, plusz abban, hogy a fenti tulajdonságai miatt a bőr öregedését is lassítja.
Az E-vitamin a bőrünket ellenállóbbá teszi a stresszel, a légszennyezettséggel és az UV-sugárzással szemben, segít megelőzni a bőr károsodását, kóros elváltozását, valamint ki kell emelni gyulladáscsökkentő hatását is. Vagyis: gyógyít, szépít, fiatalít.

Nem véletlen a Meru szlogenje, hogy “SPORTY IS BEAUTY”, mert a sportosság és a szépség immár kéz a kézben jár. A modern termékek egyesítik a funkcionalitást és bőrápolást. Hagyományos sportkrémek és külön testápolók használata helyett immár itt vannak a bőrápoló, testápoló hatású sportgélek. Bemelegítő, regeneráló, izomlazító és alakformáló funkciókban, kapszulába zárt E-vitaminnal.

facebook

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Értesüljön újdonságainkról, legfrisebb akcióinkról!

Sikeres feliratkozás!