Hírlevél

Bármennyire is megfogadod minden évben, hogy odafigyelsz, a karácsonyi és szilveszteri időszak bizony sokszor a mértéktelenségről és a túlevésről szól. Rokoni és baráti látogatások, véget nem érő vendégségek várnak, ahol a süteményektől és finomságoktól roskadozó asztalok kínálatának bizony szinte lehetetlen ellenállni.  Bár sokszor már nem is vagy éhes, udvariatlanságnak tartod, ha visszautasítod a kínálást. Ilyenkor bizony észrevétlenül kúsznak fel a kilók, amelyeket nem lehet olyan gyorsan leadni, mint felszedni.

Ügyelj az étkezésedre!

Szinte mindannyiunk újévi fogadalmi listáján szerepel a fogyókúra. Hogy ne csak fellángolás legyen az újévi fogadalom, a legfontosabb, hogy ne gyorsan, hanem tartósan szabadulj meg a plusz kilóktól. Ne dőlj be az olyan „villámdiétáknak”, amelyek egy hét alatt ígérnek jelentős fogyást, inkább válts életmódot, törekedj a lassú, ám tartós testsúlycsökkentésre. Az étkezésedben sem drasztikus diétára, hanem tartós életmódváltásra van szükség, ne a turbódiétában és a koplalásban higgy, hanem iktasd ki az étrendedből az olyan felesleges kalóriákat, mint a cukrok vagy a finomított lisztből készült pékáruk.

Sportolj!

Ha nem sportoltál semmit az ünnepek alatt, akkor a terhelést is fokozatosan növeld, ne félmaratonnal indíts, hanem inkább gyalogolj minél többet, és fokozatosan kezdd el vagy újra a futást. Természetesen januárban a fitnesztermek is tele vannak, de te legyél az, aki a februári és az azt követő havibérletét is lejárja.

A Meru is segít visszanyerni az álomalakod

Az étrended változtatása és a sport mellé kiegészítésként ajánljuk a Meru két szuper alakformálást támogató sportgéljét, a Slim-et és a Shape-et.

A Slim karcsúsodást segítő sportgél támogatja a sportolás jótékony hatását, rendszeres használatával enyhül a narancsbőr, a kritikus területek (has, kar, comb, csípő, fenék) feszesebbé válnak. Kellemes ananász illatát pedig biztosan szeretni fogod.

A Shape alakformálást segítő sportgélrendszeres használata segít aktiválni a zsírégetést, csökkenteni a narancsbőrt a kritikus területeken (has, kar, comb, csípő, fenék).

Akár futni mész, akár edzőterembe, legyen ez a két gél a sporttáskádban.

facebook

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Értesüljön újdonságainkról, legfrisebb akcióinkról!

Sikeres feliratkozás!