Penco - Mega Tabs Magnesium 2 db/tasak

TPK039
450 Ft
(ÁFÁ-val)
Ár hűségpontban: 450 pont

Vállalatunk(MERU SportCare) hozzáadja az Ön e-mail-címét az erre a termékre vonatkozó speciális levelezőlistához. Amikor a termék ismét készleten van, automatikus e-mail értesítést kap erről, és az e-mail-címét eltávolítjuk a termék levelezőlistájáról.

Bizonyos alkalmazottaink láthatják az Ön adatait. Ha szeretné, hogy eltávolítsuk személyes adatait, küldjön e-mailt erre a címre: info@merusportcare.com.

Ha úgy véli, hogy visszaélés történt a személyes adataival, jogában áll panaszt benyújtani a felügyeleti hatóságnak. Az Európai Unió általános adatvédelmi rendelete kötelez minket arra, hogy tájékoztassuk Önt erről a jogáról; természetesen nem áll szándékunkban visszaélni az adataival.

Kivánságlistára rakom Megosztás
Júliusi akció

Spring Beauty Days

Májusi akció

 

BrandMeru Sportcare Kiszerelés2 db TípusNarancs

Penco - Mega Tabs Magnesiumm 2 db/tasak

Penco© Mega Tabs Magnesium glükóz alapú energia tabletta magnéziummal, betalanin és antioxidáns rendszerrel. Megakadályozza az izomgörcsöt.

  • Megakadályozza az izomgörcsöt
  • Eltávolítja a tejsavat az izomból
  • Egyedülálló antioxidáns rendszer
  • Energia a magas teljestmény fenntarthatósága érdekében
  • Minden tabletta 2500 mg
  • Kellemes narancsos íz
  • A nagyobb fizikai teljesítmény növeli a szívroham kockázatát és hozzájárul a káros szabadgyökök kialakulásához.

Amikor nagy intenzitással és hosszan végez fizikai teljesítményt, az tejsav képződéshez vezet az izmokban és a vérben, ami az izomfáradtság legfőbb okozója, csökkenti az erőt és állóképességet és kimerültség érzettel jár. Mindezen, végső soron a sportteljesítményünkre negatívan ható körülmények megelőzhetők a Penco© Mega Tabs Magnesium alkalmazásával, első sorban az aktivitás előtt használva.

A Magnézium a pantotén savval együtt gyorsan oldja az izom görcsöt. A magnezium egy eszenciális nyomelem, amelynek számos fontos szerepe van szervezetünkben, így példul nélkülözhetetlen az izom és idegek működésében, számos enzim reakció alkotóeleme, a szívizmok megfelelő működését biztosítja és fokozza a szervezet ellenálló képességét.

Magnézium leírása:

A Penco© Mega Tabs Magnesium-ban a magnézium organikus formában, magnézium laktátként található meg. Összehasonlítva más, nem organikus formáival, ennek hasznosulása jelentősen, majd 90 %-al magasabb. A magnézium abszorpciója és sejtekbe történő bejutása növeli a B6 vitamin szintet.

Beta-alanin egy természetesen előforduló dipeptid, úgynevezett L-karnozin. Kutatások igazolják, hogy a béta-alanin raktárak feltöltése jelentősen megnöveli a L-karnozin szintet az izmokban. Az L-karnozin legfontosabb tulajdonsága a sportolók számára, hogy a magas tejsavszintet szabályozza az izomkban. Megállapítható, hogy a karnozin 30 %-al növeli a szervezet teljes saját szabályozó képességét.
Egy másik fontos tulajdonosága a béta-karnozinnak az antioxidáns hatása. A, C és E vitaminnal és Q10 koenzimmel együtt semlegesíti a szabadgyököket és megvédi a sejt cellákat a károsodástól.

A glükóz gyors energia forrásként szolgál a maximális hatékonyság fenntartása érdekében és egyúttal a hatóanyagok gyors felszívódását is segíti.

Penco© Mega Tabs Magnesium könnyedén feloldódik a szájban és kellemes narancs ízben fogyasztható.

Javasolt napi adag:

Felnőtteknek: 1-3 tabletta naponta
12 év feletti gyermekeknek 1-2 tabletta naponta.

Használati utasítás:

Hagyja a tablettát lassan feloldódni a szájban és igyon vizet vagy izotóniás italt
Nagyobb teljesítmény előtt 1 tablettát javasolt a tevékenység előtt
Egy másikat a tevékenység közben bevenni a fáradtság első jeleinek észlelésekor vagy izom görcs esetén
A magnézium és vitamin mennyiség pótlása céljából naponta 1-2 tabletta javasolt

Összetevők:

glükóz, laktóz, magnesium mikrokristályos cellulózba töltött magnézium, C-vitamin (L-aszkorbin sav), citromsav, β-alanin, csomósodást gátló anyag: magnézium sztearát, E-vitamin, aroma, pantotén sav, csomósodást gátló anyagként : kálcium foszfát, B6-vitamin, Q10 koenzim.

Kiszerelés: 2 tabletta/tasak
Ízesítés: narancs

 

Nem találtunk értékelést

Valószínűleg ezek is érdekelhetik
  • Bestsellerek
Gyors házhoz szállítás

Megrendelését 1-3 munkanap alatt kiszállítjuk!

Professzionális termékek

Termékeinket sportolókkal közösen teszteljük!

Biztonságos vásárlás

Ha elégedetlen, 14 napig elállhat!