Hírlevél

Akkor segít a Help. Annak ellenére, hogy nem futsz, vagy legalábbis kevesebbet, biztos próbálsz otthon erősítő gyakorlatokat végezni.

A fáradt, megerőltetett izmoknak természetesen ilyenkor is szüksége van lazításra.
Azonnal ható gyors segítség a fájó, sajgó, túlerőltetett, meghúzódott testrészek, sportsérülések nyugtató, hűsítő ápolására, lazítására és a tünetek csökkentésére. Sőt, a megerőltetés okozta bántalmakra, izomláz csökkentésére is kiválóan alkalmas a Help sportkrém.
Gyors felszívódású gél, amely segíti a húzódás, rándulás, görcs ápolását, az izomláz, a túlterhelt, fáradt izmok gyorsabb regenerálódását. Hatékony a túlerőltetett izmok nyugtatásához, lazításához, valamint a megterheléstől sajgó, nyilalló, meghúzódott tagok (derék, hát, váll, láb) ápolására. Összetevői ápolják a fájdalom által érintett területet, könnyíti a fáradtláb- érzetét.
Vagyis ha nem futsz, de otthon erősítesz, hengerezel, nyújtasz, jógázol, azaz próbálod karban tartani magad, mindenképpen vedd igénybe a Help segítségét.

Meru After sportkrémek
Gyors segítség a fájó testrészek, sportsérülések ápolására. Húzódás, rándulás, görcs és túlerőltetett izmok lazításához, illetve a meghúzódott, sajgó tagok (derék, hát, váll, láb) ápolására

Irány a webshop: https://merusportcare.com/termek/help-izomlazito-helyreallito-gel-fajo-tuleroltetett-testreszek-apolasara/

facebook

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Értesüljön újdonságainkról, legfrisebb akcióinkról!

Sikeres feliratkozás!