Hírlevél

Fűrész Edit, a Meru csapat tagja blogjában mesél arról, hogy ő miként éli meg most ezeket a versenymentes, karanténos napokat. Edit sok versenyről volt kénytelen lemondani, de megtalálta ebben a helyzetben is azt, ami jó.


„Bizonyos értelemben vártam is a lemondásokat, így nem kellett a saját lelkiismeretemmel tovább viaskodnom: most az a helyes döntés, ha elmegyek, vagy az a helyes döntés, ha nem megyek el? A helyes: nem megyek, nem megyünk. Most. Majd amikor eljön az ideje. A felkészülés mindig egy feszült időszak: akarjuk, jól akarjuk, a legjobban akarjuk csinálni, és ez feszített tempót, mindennapokat eredményez. Ezt feloldotta nekünk a vírus: kaptunk egy csomó időt, amikor örömfutásokkal, elnyújtott időtartamban, rugalmasabb edzéstervvel készülhetünk, testben és lélekben. Nem kell megszakadnunk, túlfeszítenünk a húrt, és magunkban is jobban helyére tudjuk rakni, mit szeretnénk elérni, hogyan tudunk a cél felé haladni, mentálisan is tréningezhetünk a nagy nap(ok)ra.” – írja Edit, akinek blogbejegyzését itt olvashatjátok bővebben.
Edit ezekben a napokban is kihasználja a Meru előnyeit: „A futás-erősítés kombók támogatója az edzőnkön kívül a Meru Help jótékony, lazító hűvöse. Szeretik az izmaim, de az illatának is vannak rajongói idehaza.”
Olvassátok Edit, használjatok Merut!

Gyors segítség a fájó testrészek, sportsérülések ápolására. Húzódás, rándulás, görcs és túlerőltetett izmok lazításához, illetve a meghúzódott, sajgó tagok (derék, hát, váll, láb) ápolására alkalmas, hatékony sportkrém


Irány a webshop: https://merusportcare.com/termek/help-izomlazito-helyreallito-gel-fajo-tuleroltetett-testreszek-apolasara/

facebook

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Értesüljön újdonságainkról, legfrisebb akcióinkról!

Sikeres feliratkozás!