Nyári MERU Cool Webakció Ajándék Telefontartóval Futáshoz

Nyári MERU Cool Webakció Ajándék karpántos telefontartóval

Nyári hűsítő ajánlat

Vásárolj 2 db hűsítő, izomlazító, lefagyasztható Meru Cool 150 ml terméket és vidd haza a limitált kiadású Meru karpántos telefontartót ajándékba!

Mit kell tudni a nyár legkeresettebb Meru termékéről?

Sportolás utáni izomlazító, jegesen hűsítő gél gyors és hosszantartó hatással, kámforral, mentollal eukaliptusszal. Azonnali hűsítés! Magas mentol és illóolaj tartalom. Gyors és hosszantartó jeges hatás.

A jégzselé aktív összetevőinek köszönhetően frissít, segíti a fáradt és megerőltetett testrészek ellazítását. Mozgás után felfrissíti az izomzatot, csökkenti a fáradtság érzetet, és az izomláz kialakulásának valószínűségét. Ajánlott sportolás utáni lazításhoz, nyújtáshoz, izomgörcs, izomláz megelőzésére. Azonnali hűsítés!

Gél állagú, gyorsan felszívódik, nem hagy zsíros nyomot. Néhány perc után erős hideg-érzés jelentkezik, ami tartósan megmarad.
Bőrápoló összetevője a kapszulákba zárt E-vitamin használat közben felszabadul, extra ápolást, táplálást nyújtva a bőrnek.

Különleges Tipp – „Fagyasztós Ajánlat”:

Tedd a COOL jégzselét a mélyhűtőbe és próbáld ki úgy! Hűtsd a hűsítőt még hidegebbre! ❄️

Forró nyári napokon extra hűsítést ad, ha a fagyasztóba teszed a jégzselét. Magas alkohol tartalma miatt nem fagy meg teljesen, csak jegesen lehűl. A jeges hideg remekül hűsít majd sportolás után Magaddal is viheted, akkor jégakkuként segít hidegen tartani a frissítődet. Kettős hűsítés, valóban tartósan! ❄️❄️

Akció részletei:

  • Az akció a merusportcare.com weboldalon leadott rendelésekre vonatkozik.
  • A megrendelések feldolgozása a beérkezés sorrendjében történik.
  • A kiszállítás, az akció ideje alatt, a megrendelés leadását követően 2-6 munkanapig is eltarthat.
  • Az akció más akcióval nem összevonható és a készlet erejéig érvényes!

 

Az akció végéig fennmaradt idő:

Érvényes: 2022.06.16 - 2022.08.22