Hírlevél

Az ünnepek közeledtével mindenki szeretné ötletes, de mégis hasznos ajándékkal meglepni szeretteit. De mit ajándékozz futó barátodnak? A futó mindennek örül, ami a hobbijával kapcsolatos, és biztos lehetsz benne, hogy az ajándékod nem a fiók mélyére kerül majd. A futók a praktikus dolgoknak örülnek, ők nem fanyalognak egy huszadik zokni, kesztyű vagy sapka láttán.

Nézzük, mivel lepheted meg futó barátaidat Karácsonyra.

  1. „Mindent elnyelő hátizsák” – egy futós csoportban feltettem a kérdést, ki minek örülne Karácsonyra. A hátizsákot szinte kivétel nélkül mindenki említette, köztük volt a „mindent elnyelő” fajta is. Valóban, egy jó hátizsák szinte nélkülözhetetlen a hosszabb futásoknál, valamint a terepfutásnál. Fontos, hogy olyat válassz, ami méretben is megfelelő, valamint rendelkezik ivózsákkal, és sok kis zsebbel, amikbe a géleket, papírzsepit és egyéb dolgokat lehet pakolni.
  2. Nevezés – Bár azt mondják, hogy a futás a legolcsóbb sport, mert csak egy jó cipő kell hozzá, ez a tény már régen megdőlt. Ha versenyezni kezdünk, a különböző nevezésekre a világ minden pénzét el lehet költeni. Faggasd ki a barátod, barátnőd, hogy mik a tervei, és lepd meg egy nevezéssel, a boldogság garantált lesz.
  3. Motivációs könyv – Vannak olyan napok, amikor egy futó nem fut, ezekre a percekre vagy órákra ajánljuk a motivációs könyveket, más futók által írt élménybeszámolókat, hogy segítségükkel fejben már készülhessenek a következő megmérettetésre. Kedvcsinálónak pár könyv, amelyekkel biztosan örömet szerezhetsz rövidebb távokon induló és ultrafutó ismerőseidnek is: Danny Dreyer: ChiFutás, Haruki Murakami: Miről beszélek, mikor futásról beszélek?,  Christopher McDougall: Futni születtünk, Lubics Szilvia: Másfél nap az élet
  1. Kiegészítők: zokni, fejpánt, sapka, bögre – Bár a futó egyik legnagyobb ajándéka a futócipő, próba nélkül mégsem ajánlom, hogy ezzel lepd meg a barátod. Mindenkinek megvan a saját bevált márkája (vagy márkái), és ha nem az ő lábára való az adott lábbeli, akkor az csak feleslegesen kidobott pénz. Érdemes inkább zoknival, fejpánttal, sapkával és egyéb kiegészítővel kedveskedni. A tőled kapott – természetesen valami futós idézettel díszített – bögréből a legjobb dolog a reggeli kávét vagy teát meginni.
  2. Étrendkiegészítők – zselék, vitaminok – A futóknak, főleg a hosszú távokat futóknak általában megvan a bejáratott kedvenc márkája, így mielőtt bevásárolsz, érdeklődd meg miket használ.
  3. Éremtartó – A legtöbb futó gondban van, hogy hova tegye a rengeteg, futóversenyeken kapott érmét. (Én például cipősdobozokban tartom, ami nem a legjobb megoldás) Ajándékozz nekik falra akasztható, névvel ellátott éremtartót. Ha jó a kézügyességed, ezt az ajándékot kézzel is elkészítheted.
  4. Fotóalbum vagy naptár a legjobb – futós – élményeitekből – Ez az ajándék igazán személyre szabott, és biztos, hogy örök emlék lesz. Az albumba írhatsz motivációs idézeteket is a „nehezebb napokra”. Tipp: hagyj helyet az albumban, hogy lehessen tovább folytatni a következő évi versenyekkel és pillanatokkal is.
  5. Sportkrém kollekció a bemelegítéstől a lazításig –  A krémek hasznos kellékei a futók sporttáskájának, bátran vásárolj nekik belőlük! Természetesen a Meru termékeit javaslom.:)

facebook

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Értesüljön újdonságainkról, legfrisebb akcióinkról!

Sikeres feliratkozás!