Hírlevél

Testápoló helyett vitaminos bőrápoló hatású sportgél.

A Meru sportkrémjeiben és géljeiben található kis gyöngyök (kapszulák) nem bőrradírként szolgálnak, de a bőrtáplálással kapcsolatos a jelenlétük. Aki már használta a Meru termékeit, az megtapasztalhatta, hogy amint kinyomja a tenyerébe a gélt, láthatja és érezheti az aprócska golyókat, sőt, ahogy felviszi a bőrére, azt is érzékelheti, hogy a gyöngyök szép lassan szétolvadnak.
Nos, a kis golyók E-vitamin gyöngyöcskék, amelyek, ahogy érintkeznek a bőrrel, a krém többi összetevőjével együtt felszívódnak.
Hogy ez mire jó?
Az E-vitamin több más jótékony hatása mellett köztudottan kedvezően hat a bőrre is. De nem csak belsőleg, kapszula formájában használható, hanem külsőleg, olaj vagy krém formájában is.
A Meru testápoló sportkrémei azzal, hogy ilyen koncentrált minőségben, E-vitamint is tartalmaznak, kettős hatást érnek el: nem csupán az alapfeladatukat látják el a készítmények – bemelegítés, regenerálás, alakformálás -, hanem a bőrtáplálásban és a bőrápolásban is igencsak eredményesek.
A sejtek anyagcseréje során sok szabad gyök képződik, az E-vitamin ezen szabad gyökök termelődését gátolja, illetve mérsékli. A sportolás során testünk intenzívebb anyagcserefolyamatokat végez, ilyenkor több szabad gyök képződik, ezek károsíthatják az izomszöveteket. Az E-vitamin szerepe ebben is rendkívüli, plusz abban, hogy a fenti tulajdonságai miatt a bőr öregedését is lassítja.
Az E-vitamin a bőrünket ellenállóbbá teszi a stresszel, a légszennyezettséggel és az UV-sugárzással szemben, segít megelőzni a bőr károsodását, kóros elváltozását, valamint ki kell emelni gyulladáscsökkentő hatását is. Vagyis: gyógyít, szépít, fiatalít.

Nem véletlen a Meru szlogenje, hogy “SPORTY IS BEAUTY”, mert a sportosság és a szépség immár kéz a kézben jár. A modern termékek egyesítik a funkcionalitást és bőrápolást. Hagyományos sportkrémek és külön testápolók használata helyett immár itt vannak a bőrápoló, testápoló hatású sportgélek. Bemelegítő, regeneráló, izomlazító és alakformáló funkciókban kapszulába zárt E-vitaminnal.

SPORTKRÉMEK ÉS SPORTGÉLEK:
Bemelegítő krémek, izomlazító krémek, regeneráló krémek, helyreállító krémek, hűsítő és frissítő hatású edzés utáni gélek sportsérülésekre és fájó, igénybe vett testrészek ápolására, izomgörcsre, izomlázra, izomlazításra.

facebook

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Értesüljön újdonságainkról, legfrisebb akcióinkról!

Sikeres feliratkozás!