Hírlevél

Valamikor tavaly ősszel kezdődött minden. Szász Eszti ott didergett a Meru sátor alatt Siófokon, mint a nagybani zöldséges a portéka mellett, több réteg ruhában.

Ekkor találkoztam a Meruval először élesben, hiszen nemcsak felületesen méregetem a krémeket, hanem „jöttem, láttam, kentem” románc szövődött az első pillanatban. Nyilván a sok edzésmunka is kellett hozzá, de a csípős hidegben a Meru Thermo is hozzájárult az akkori egyéni csúcsomhoz. Győztes csapaton ne változtass alapon sutba vágtam az addigi lóbalzsamot (mi mást kenne magára egy istálló edzője?!) és ezt kezdtem el használni a hideg hónapokban.

Itt jegyezném meg, hogy a Merunak tényleg széles és színes a palettája, ez már Siófokon is szembeötlő volt a standon. Elmúltak már azok az idők, amikor a piac egyedüli szereplőjével, a Nicoflex-szel kenegettem magam versenyek előtt. Itt lehetőség van arra, hogy – körülményektől függően – ne csak krémet, hanem gélt is használjak bemelegítéshez, ha nincs olyan hideg, akkor nem kell a legerősebb kenőcs, ha fáradt a lábam, akkor arra is van készítmény, amivel este bekenem a fájó testrészt, ha narancsbőröm van (nyilván nincs!), akkor van erre is megoldás… szóval egy szocialista hiánygazdaságban felnőtt gyermeknek ez a fajta bőség mindenképp impozáns!

Időközben Esztin keresztül elindult egy folyamatos együttműködés a Meruval. Ebben az esetben az együttműködés nem egy üres frázis, mert itt tényleg együtt dolgozunk azon, hogy a Meru nemcsak ismert, hanem jó termék is legyen. Részt veszünk a termékek fejlesztésében, olyan körülmények közt teszteljük, amiben a futó is használni fogja, ezért nemcsak rövidebb távokon, hanem maratonon is és versenykörülmények közt is.

Ez még csak a kezdet (disz isz dö biginning off a bjútiful frencsip), hiszen sok olyan termék van még „dobozban”, amik majd csak a későbbiek folyamán fognak megjelenni a polcokon, de mi már ezeket is aktívan teszteljük.

A tesztelés külön öröm, hiszen az, hogy az én vagy a többi futó véleménye alapján változtatnak esetleg a termék összetételén az mindenképp azt jelenti, hogy a gyártónak is fontos az együttműködés és az is, hogy mindezt kivel teszi.

Szóval itt tartunk most, hamarosan újabb posztokkal jelentkezünk, tesztelünk, véleményezünk, nyeremény játékozunk(?)és persze kenünk, mert a bemelegítés nagyon fontos és ennek lényeges eleme az, hogy az izmok kívülről is be legyenek melegítve.

facebook

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Értesüljön újdonságainkról, legfrisebb akcióinkról!

Sikeres feliratkozás!