Hírlevél

Tamás Ritát, a Meru csapat tagját, a Ne pánikolj, sportolj közösség megalapítóját arra kértük, hogy válassza ki a számára top 3 Meru-terméket. Nem sikerült neki.
„Top 3-at nem tudok kiválasztani, mert amit eddig használtam, az mind zseniális, vagyis legjobb esetben is csak top 7-ről tudok beszélni. Az alakformálók hatása nagyon látványos, a Slim nem élénkít, éjjelre is bátran lehet használni, és szaunahasználatkor sem okoz gondot, a Shape erősebb, de nem agresszív. A két krémet felváltva használom, reggel, illetve edzés előtt a Shape-et, éjjelre a Slimet. Körülbelül két hét után vált látványossá a változás. A bemelegítőkrémek azok, amelyek közül eddig egyedül a Warmot használtam, vagyis itt még van hiányosságom, a Warm viszont egészen kivételes termék, elég gyatrák a lábaim, de a Warm életet lehet beléjük futás előtt. A regenerációs termékek közül a Coolt túrázás, futás után szoktam használni, enyhíti a fáradtságérzetet, kellemesen hűsít. A Help izomláz, sérülés, nagyobb megterhelés esetén hat jótékonyan, egészen makacs sérüléseimet is rendbe tudtam hozni vele. Az SOS pedig olyankor jön jól, amikor nagyot esek az erdőben futás közben. Mivel ez elég gyakran előfordul velem, többször volt alkalmam letesztelni, a lila foltjaimra, de még a sebeimre is tökéletes megoldás. A hetedik kedvencem pedig a kidörzsölés elleni Guard, új termék, de már leteszteltem azt is: nem lesz tőle zsíros mindenem, nem folyik, nem teszi tönkre a futóruháimat, kényelmesen használható, miközben a bőr védelmét a legteljesebb mértékben ellátja. Ha a Hot és a Thermo bemelegítőkrémeket is kipróbálom, lehet, hogy mind a kilenc Meru-termék a kedvencem lesz?”
Neked melyik a kedvenc Meru-krémed?

Termékek itt: https://merusportcare.com/webshop/

#futás #sportkrém #merusportcare #sport #mozgás #bemelegítés #nyújtás #bemelegítőkrém #recovery #sérülés #alakformálás #gyógyulás

Ha futsz, biztos mész Spuri Futóboltba. Ha mész Spuri Futóboltba, akkor te is találkozhatsz a Meru termékeivel.

A Spuri, mint a futás szakértője, jó szívvel ajánlja a MERU Sportcare WARM bemelegítő géljét, amely melegítő hatását a modern HotFLUX összetevőjének köszönhetően, a bőrt kímélve éri el.

Főbb összetevők: HotFLUX, szegfűszeg, gyömbér, mentol, kámfor+E-vitamin.

Megrendelhető a Spuri webáruházából is, vagy próbáld ki a Spuri üzletekben, és ha tetszik, megvásárolhatod helyben.

Nincs tetris challenge az MTK kajak-kenu telepén Meru sportkrémek nélkül.
Kaszás Klaudia válogatott kenus, az MTK versenyzője, a Meru csapat tagja társaival együtt bemutatja a mindennapi teendőkhöz szükséges eszközöket.
És igen, ott, a mester mellett balra fellelhetők a nélkülözhetetlen Meru sportkrémek (bemelegítők, izomlazítók) is!
Hajrá Klaudia, Hajrá kajak-kenu!

(Fotó: Kaszás Klaudia – Személyi edző és táplálkozási tanácsadó)

#merusportcare #sportkrémek #edzés #mozgás #bemeleítés #kajakkenu #bemelegítőkrém #recovery #sport #tetrischallenge #verseny #sportkrém

facebook

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Értesüljön újdonságainkról, legfrisebb akcióinkról!

Sikeres feliratkozás!