Hírlevél

Tamás Ritát, a Meru csapat tagját, a Ne pánikolj, sportolj közösség megalapítóját arra kértük, hogy válassza ki a számára top 3 Meru-terméket. Nem sikerült neki.
„Top 3-at nem tudok kiválasztani, mert amit eddig használtam, az mind zseniális, vagyis legjobb esetben is csak top 7-ről tudok beszélni. Az alakformálók hatása nagyon látványos, a SLIM karcsúsító gél nem élénkít, éjjelre is bátran lehet használni, és szaunahasználatkor sem okoz gondot, a SHAPE alakformáló gél paprikát tartalmaz, így erősebb, de nem agresszív. A két krémet felváltva használom, reggel, illetve edzés előtt a Shape-et, éjjelre a Slimet. Körülbelül két hét után vált látványossá a változás. A bemelegítőkrémek azok, amelyek közül eddig egyedül a WARM-ot használtam, vagyis itt még van hiányosságom. A WARM bemelegítő krém viszont egészen kivételes termék, elég gyatrák a lábaim, de a Warm életet lehet beléjük futás előtt. A regenerációs termékek közül a COOL izomlazító- jégzselét túrázás, futás után szoktam használni, enyhíti a fáradtságérzetet, kellemesen hűsít. A HELP enyhítő, fájdalomcsillapító krém, izomláz, sérülés, nagyobb megterhelés esetén hat jótékonyan, egészen makacs sérüléseimet is rendbe tudtam hozni vele. Az SOS regeneráló krém pedig olyankor jön jól, amikor nagyot esek az erdőben futás közben. Mivel ez elég gyakran előfordul velem, többször volt alkalmam letesztelni, a lila foltjaimra, de még a sebeimre is tökéletes megoldás. A hetedik kedvencem pedig a kidörzsölés elleni krém, a GUARD, új termék, de már leteszteltem azt is: nem lesz tőle zsíros mindenem, nem folyik, nem teszi tönkre a futóruháimat, kényelmesen használható, miközben a bőr védelmét a legteljesebb mértékben ellátja. Ha a HOT erős bemelegítőt és a Thermo extra erős bemelegítőkrémeket is kipróbálom, lehet, hogy mind a kilenc Meru-termék a kedvencem lesz?”
Neked melyik a kedvenc Meru-krémed?

Termékekről bővebb információ, és webshop itt: https://merusportcare.com/webshop/

Bemelegítő krémek és gélek a webshopban itt: https://merusportcare.com/termekkategoria/bemelegito-krem-es-gelek/
Izomlazító és regeneráló krémek a webshopben itt :https://merusportcare.com/termekkategoria/izomlazitok-regeneralok/
Alakformáló krémek és gélek a webshopban itt: https://merusportcare.com/termekkategoria/alakformalok/

Ha futsz, biztos mész Spuri Futóboltba. Ha mész Spuri Futóboltba, akkor te is találkozhatsz a Meru termékeivel.

A Spuri, mint a futás szakértője, jó szívvel ajánlja a MERU Sportcare WARM bemelegítő géljét, amely melegítő hatását a modern HotFLUX összetevőjének köszönhetően, a bőrt kímélve éri el.

Főbb összetevők: HotFLUX, szegfűszeg, gyömbér, mentol, kámfor+E-vitamin.

Megrendelhető a Spuri webáruházából is, vagy próbáld ki a Spuri üzletekben, és ha tetszik, megvásárolhatod helyben.

Nincs tetris challenge az MTK kajak-kenu telepén Meru sportkrémek nélkül.
Kaszás Klaudia válogatott kenus, az MTK versenyzője, a Meru csapat tagja társaival együtt bemutatja a mindennapi teendőkhöz szükséges eszközöket.
És igen, ott, a mester mellett balra fellelhetők a nélkülözhetetlen Meru sportkrémek (bemelegítők, izomlazítók) is!
Hajrá Klaudia, Hajrá kajak-kenu!

(Fotó: Kaszás Klaudia – Személyi edző és táplálkozási tanácsadó)

#merusportcare #sportkrémek #edzés #mozgás #bemeleítés #kajakkenu #bemelegítőkrém #recovery #sport #tetrischallenge #verseny #sportkrém

facebook

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Értesüljön újdonságainkról, legfrisebb akcióinkról!

Sikeres feliratkozás!