Hírlevél

Körülbelül 2 hónapja kezdődött az együttműködés a MERU és én, illetve rajtam keresztül a Sanyoszistálló között.
Ahogy korábbi cikkemben már említettem az együttműködés ebben az esetben tényleg együtt működés.
Tehát itt nemcsak arról van szó, hogy „kenjél Sanyoszkám, posztoljál és mindenkinek jó lesz”…
Egy fiatal brandről van szó, aki most fejleszti és vezeti be a piacra a termékeit, amiben nekünk igenis felelősségünk van, hiszen számítanak és bíznak is a visszajelzéseinkben. És persze az milyen nagyszerű érzés lesz már mikor betérek egy drogériába a csajommal, leveszek egy MERU COOL-t a polcról és eképp szólok hozzá pl.: „Na mit gondolsz ki miatt van ebben 3mg-mal több árnika és 2mg-mal kevesebb allantoin, hm?” A címet többféleképpen lehet értelmezni. A MERU-hatás jelentkezhet úgyis, hogy bekened magad és érzed, ahogy elkezd hatni a krém vagy a gél. Én mégis másképp értelmezem. Az első edzéseken, versenyeken az istállóból még csak én használtam a készítményeket, a többiek nem igazán ismerték,
vagy azt mondták, hogy jó-jó, de én eddig sem kentem magam, vagy ha igen, akkor ragaszkodott a saját jól bejáratott krémjéhez. Aztán, mint egy drogdíler elkezdtem kínálgatni a „cuccot”, „próbáld ki ezt, ebben az időben kenj ezzel, ettől fogyni tudsz futás közben, stb”.
És ekkor érződött először a MERU-hatás, mert a kínálgatás megfordult és kérés lett belőle, a termék elkezdte eladni saját magát. Kellettek ehhez persze a posztok, kellettek az insta sztorik, de leginkább az kellett, hogy ki tudták próbálni a tanítványaim különböző körülmények között bemelegítéshez, húzódáshoz, és néha sajnos sérülésekre is.
Már nem nekem kellett házalnom, hanem otthonülő drogdíler lettem, akihez egymásnak adták a kilincset a „függők”.
Szóval nagyjából erre gondoltam, amikor a címet adtam ennek a kis szösszenetnek, ezt értem én MERU-hatás alatt. És, hogy ez a hatás meddig tart? Ki tudja… Mivel egyre több tanítványom használja a készítményeket és egyre többen teszteljük is a még nem piacon lévő termékeket, ezért remélem ez a hatás hosszú lesz és gyümölcsöző.

facebook

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Értesüljön újdonságainkról, legfrisebb akcióinkról!

Sikeres feliratkozás!