Hírlevél

Tovább bővült a Meru sportkrémeket árusító helyek listája: már a SUHANJ! Fitnessben is meg tudjátok vásárolni a bemelegítő, a regeneráló valamint az alakformáló géleket.

Miben más, miben különleges ez az edzőterem? A SUHANJ! Alapítvány non-profit, közhasznú szervezet, amely 2010 óta osztja meg a mozgás örömét sérült és fogyatékkal élő társainkkal.

Kezdetben egy maroknyi barát kísérte fogyatékkal élő ismerőseit néhány futóversenyen, illetve néha úszni is eljártak velük. Napjainkra a SUHANJ! jelentős mozgalommá vált. Önkénteseik évente több mint 15 000 kilométert futnak látássérült, kerekesszékes és értelmi sérült sportolókkal, évente több mint 400 órányi úszóedzést biztosítanak nekik. 2016-ban a SUHANJ! Alapítvány megnyitotta az ország első akadálymentes és integratív edzőtermét, a SUHANJ! Fitnesst. 2 év alatt több mint 50 000 vendégbelépést regisztráltak.

A közel 500 négyzetméteres SUHANJ! Fitness egész Európában kuriózumnak számít, egy olyan hiánypótló létesítmény, amelyre minden magyar ember büszke lehet, és amiből országszerte többre lenne szükség. Sérültek és épek itt együtt spinningelhetnek, krankingezhetnek. Az edzőterem TRX-szel és funkcionális köredzésekkel, Pilatesszel, személyi edzésekkel, masszázs és szauna szolgáltatásokkal várja a sportolni vágyókat. Az erősítőgépek mindegyike kerekesszékkel is használható. A terem vendégeinek egynegyede fogyatékkal élő sportbarát – a paralimpikonoktól kezdve a speciális intézmények általános iskolás korú értelmi sérült csoportjáig. 

A SUHANJ! Alapítvány erőt ad. A sportolás nemcsak a fizikai, de a mentális állapotot is fejleszti, a mozgás öröme segít építeni a fogyatékkal élő emberek önbizalmát, közösséget ad, és előmozdítja a beilleszkedésüket. Mert a mozgás öröme mindenkit megillet.

Az Alapítvány munkáját hazai és nemzetközi szinten is elismeri a szakma: egymást követő két évben nyerte el a hazai segítő szakma legnagyobb tradíciókkal bíró elismerését, a Civil Díjat. 2017-ben a „Legnagyobb hatású civil projekt” kategóriában részesült elismerésben, 2018-ban pedig a „Legsikeresebb adománygyűjtő akció” cím büszke birtokosa lehetett a szervezet. 2017-ben  a SUHANJ! a legrégebbi európai társadalmi innovációs díj, a SozialMarie – díj, a társadalmi innovációért egyik nyertese lett.

További információ: suhanjfitness.hu, Facebook.com/suhanj, Facebook.com/suhanjfitness

Fotó: Mervai Márk, Kerékgyártó Péter

facebook

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Értesüljön újdonságainkról, legfrisebb akcióinkról!

Sikeres feliratkozás!