Hírlevél

A Help húzódás, rándulás, görcs, izom- és ízületi fájdalmak esetén ajánlott. Az SOS külső behatásra keletkező zárt sérülések idején nyújt hatékony segítséget. Külön-külön is zseniális a két sportkrém, na de együtt valóságos csodaszer.

A Helpet akkor használjuk, ha meghúzódott a lábunk, ha megrándult a bokánk, ha túlerőltetjük magunkat, fáradtak és elgyötörtek az izmaink, esetleg az izomláz teszi pokollá a napjainkat.
Gyorsan felszívódik, segít a regenerációban, speciális összetevőinek miatt (metilszalicilát, centella/ázsiai tigrisfűolaj, kámfor, mentol, citrom-, rozmaring olaj) köszönhetően hatékony a fájdalom által érintett terület ápolásában, pihent, könnyíti a fáradt láb érzetét.
Az SOS ütés, esés, rúgás, zúzódás, rándulás, bekékülés során kialakuló sérülés ápolására. A kámfor és az öt gyógynövény (árnika, feketenadálytő, vadgesztenye, rozmaring, körömvirág) hatóanya teszi lehetővé a gyors regenerálódást.
Több vevőnk jelezte, de mi magunk is tapasztaltuk, hogy a két krém nem csak önállóan, de együtt is nagyon hatékony, felerősítik egymás hatását.
HELP itt:
https://merusportcare.com/termek/help-izomlazito-helyreallito-gel-fajo-tuleroltetett-testreszek-apolasara/
SOS itt:
https://merusportcare.com/termek/s-o-s-regeneralo-gel-sportserulesekre-sportolas-utan/

A Help a fájó testrészek, sportsérülések ápolására szolgál. Húzódás, rándulás, görcs és túlerőltetett izmok lazítására alkalmas. Az SOS külső behatásra keletkező zárt sérülések (ütés, esés, rúgás, zúzódás, rándulás, bekékülés) során kialakuló beütött, megduzzadt bőrtünetek kiegészítő ápolását elősegítő sportkrém.

facebook

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Értesüljön újdonságainkról, legfrisebb akcióinkról!

Sikeres feliratkozás!