Hírlevél

Akik rendszeresen olvassák a MERU blogját, azok emlékezhetnek egy pár hónappal ezelőtti cikkemre, amikor még csak sejtelmesen írtam valami új készítménynek a létrejöttéről és arról, hogy nekünk milyen komoly szerepünk volt a termék kifejlesztésében.

Nos, ez a termék, a kidörzsölése elleni krém, a GUARD, ami már pár hónap alapos tesztelés után immár kapható is!

Maga a tesztelés is izgalmas volt, hiszen 2 vagy 3 fázisában is volt szerencséje a bőrünknek találkozni az akkor még félkésznek sem mondható krémmel. A kezdeteknél még bizony előfordult, hogy nem érte el a kívánt hatást a krém, túlzottan folyékony volt, vagy éppen kemény és irult-pirult a bőrünk, mint gyerekkorunkban néhányan az első randin…

De pár hónap alatt elnyerte a végleges összetételét és állagát, olyan hatóanyagok kerültek bele, ami alapján tényleg védi a bőrünket és büszkén viselheti a GUARD nevet.

Egy sűrű, wax állagú víztaszító krém lett, ami védőréteget képezve csökkenti a súrlódást és irritációt, nyugtatja a bőrt. Érdekessége, hogy lanolin, méhviasz, sheavaj, és növényi szilikon alapú. (vagyis nem a megszokott vazelin!!) A lanolin előnye, hogy természetes eredetű, és bőrazonos összetételű, így nem korlátozza annak működését és természetes lélegzését, hanem finom, légáteresztő filmbevonatot képezve víztaszító hatású.

Mire is jó a GUARD?

Ha hosszú- vagy ultra távfutó vagy, akkor nem kérdés. Sokunk futását keserítette meg a combok a hajlatok kidörzsölése, pasiknál a mellbimbó bevérzése. (igen, urak, erre is jó!).

Semmi nem rosszabb, mint mikor ezek a dolgok elveszik a futásról a fókuszt és arra kell figyelned, hogy úgy lépj, vagy lendítsd a karodat, hogy ne járjon csípős fájdalommal.

Mondhatni a legjobbkor került forgalomba a GUARD, hiszen most jönnek azok az őszi maratonok, félmaratonok, ahol nem mindegy, hogy használsz-e valamit ezekre a testrészekre.

Ha szeretnéd kipróbálni vagy tesztelni akkor több más MERU termékkel együtt megteheted ezt a hétvégéi SPAR maratonon. Keresd a MERU sátrat a versenyközpontban! Dörzsölésmentes, jó futást mindenkinek!

Markocsán Sándor (Sanyosz) futóedző

TERMÉKAJÁNLÓ:

GUARD = Kidörzsölés elleni balzsam.

Tartós hatású, sűrű, wax állagú víztaszító védőkrém kidörzsölés ellen. Védőréteget képezve csökkenti a súrlódást és irritációt, nyugtatja a bőrt. Lanolin, méhviasz, sheavaj, és növényi szilikon tartalmaz.

ELŐNYÖK:
·       Segít elkerülni a bőrsérülést és a vízhólyag kialakulását
·       Wax állagú védő réteget képez, de nem gátolja a bőr működését, lélegzését.
·       Évszaktól függetlenül használható
·       Unisex formula nők és férfiak részére (diszkrét citrus-menta illat)
·       Puhít, hidratál, véd és nyugtat
·       Hosszú távú, tartós hatás
·       Megelőző intézkedésként alkalmazható már napokkal a sportesemény előtt is. (ultra, maraton, teljesítménytúra, stb.)
·       Használat: Sportolás előtt vastag rétegben vigye fel a krémet a dörzsölésnek kitett területeken. Nem kell bemasszírozni! (ágyék, comb, lábfej, kar, nyak, hónalj, mellbimbó, melltartó, pulzuspánt stb.)
 
Főbb összetevők: lanolin, méhviasz, shea vaj, növényi szilikon

facebook

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Értesüljön újdonságainkról, legfrisebb akcióinkról!

Sikeres feliratkozás!