Hírlevél

Ha már megvalósult a #maradjotthon, a #mosskezet és a #vigyázzunkegymásra, akkor is adódhatnak kisebb kellemetlenségek.

Most aztán tényleg a fél ország kezet mos, és milyen érdekes, hogy sokan most tanultunk meg igazán rendesen kezet mosni, de ez azzal is jár, hogy sokunknak kiszáradt a kézfején a bőr.
Mit csinál ilyenkor egy ravasz futó?
Azt, amit akkor csinál, amikor megfázás alkalmával a sok orrfújástól az orra körül is felsértette a bőrfelületet: elkezdi a Guard bőrvédő vaxot használni.
Eredetileg sportolók számára fejlesztettük ki a bőr kidörzsölődése ellen, de remekül beválik más problémák kezelésére is, tekintve, hogy lanolint, méhviaszt, shea vajat és növényi szilikont tartalmaz.
Hosszútávon hat, puhít, hidartál, miközben nem gátolja a bőr légzését, vagyis a bőr legjobb barátja a sok kézmosás okozta bőrkiszáradás alkalmával.
És ha elmúlnak a vészterhes idők, sportoláshoz – futás, kerékpározás, triatlonozás, úszás, falmászás, túrázás – még mindig tudod használni, annak érdekében, hogy ne dörzsölődjön ki a bőröd.

Webshop: https://merusportcare.com/termek/guard-kidorzsoles-elleni-balzsam/

Tartós hatású, sűrű, wax állagú víztaszító védőkrém kidörzsölés ellen. Védőréteget képezve csökkenti a súrlódást és irritációt, nyugtatja a bőrt. Lanolin, méhviasz, sheavaj, és növényi szilikon tartalmaz.

facebook

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Értesüljön újdonságainkról, legfrisebb akcióinkról!

Sikeres feliratkozás!