Hírlevél

Mi egyelőre futunk, az előírások szerint, magányosan, maximum ketten és kerülve a zsúfolt helyeket. A tapasztalataink vegyesek, nem mindenhol és nem mindenki tartja be a rendeletet.

Vasárnap kora reggel meg tudtunk csinálni a futóedzésünket, alig volt valaki a Hajógyári-szigeten. Amikor végeztünk, kezdett gyűlni a tömeg, épp jókor jöttünk el. Többször is láttunk járőröző rendőrautót, kíváncsiak vagyunk, hogy mit kezdtek a csoportokba verődött kutyásokkal és a gyerekeket sétáltató baráti társaságokkal.
Mi azonban elégedetten hagytuk el a szigetet, nem vétettünk a szabályok ellen.
Pénteken azonban a HHH csúcshegyi oldaláról le kellett jönnünk, annyira nagy tömeg verődött össze az erdő alsóbb és felsőbb részében is. Akkor hirdették ki, hogy szombattól korlátozzák a kijárást és szinte mindenki, aki tehette, felmenekült még egy kis sétálásra, futásra, kutyafuttatásra, családi piknikre és miegymásra az erdőbe.
Mi inkább eljöttünk, hiszen egy élőakadályos Spartan Race-re hasonlított az edzésünk, mivel a kirándulók többsége láthatóan nem ismerte az erdei etikettet, képtelenség volt normálisan futni.
Nektek mi a tapasztalatotok? Van még hol edzenetek? Vagy inkább már nem mentek ki futni?

Aktív bemelegítő gél pezsdítő, kíméletesen melegítő hatással. Gél állagú. Modern HotFlux összetevővel, chilli paprika NÉLKÜL! Aktívan serkent és lazítja az izmokat, hatóideje egy óra, nagyon hatékony sportkrém és bemelegítő gél.

Az enyhébb idő ellenére persze továbbra is használunk bemelegítőkrémet, a Meru Warmra esik a választásunk. A minden igyekezetünk ellenére kevesebb mozgás megköveteli, hogy a bemelegítést megtámogassuk egy sportkrémmel.

Irány a webshop: https://merusportcare.com/termek/warm-bemelegito-gel-sportolashoz/

facebook

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Értesüljön újdonságainkról, legfrisebb akcióinkról!

Sikeres feliratkozás!