Hírlevél

A nem hivatalos és legrövidebb válaszom erre az lenne, hogy amelyiket kedved tartja, de természetesen mindkettőt célzottan fejlesztettük ki.

Az SOS gél a felületi zúzódásokra van, ami nem feltétlen azzal áll kapcsolatban, hogy mennyire fáradtál el sportolás közben, van-e izomlázad. Elég, ha véletlenül nekimész a konyhaasztalnak, kicsit belilul a lábad, és az gél segíti a gyógyulást. A fekete nadálytő a fájdalom és gyulladáscsökkentő hatásáról ismert. Vannak olyan kifejezett sportsérülések, amiket ezzel kezelnek, futó körökben tehát eléggé ismert. fekete nadálytő tartalmazza a legtöbb allantoint, ami egyébként ritkaság a növényvilágban (a természetes allantoin sokkal jobb hatású, mint a szintetikusan előállított változat). Ez a vegyület segíti a sejtek szaporodását, ez magyarázza, miért képes felgyorsítani a sérült szövetek regenerálódását.

Ha esetleg nem edzettél, de sokat álltál, akkor is jól esik ez a gél, frissítő és regeneráló hatása van, lejjebb viszi a duzzanatokat.

A HELP gél már kicsit jobban összefügg a sporttal, én ezt már egy erős edzés után fel szoktam kenni a lábaimra, de a verseny utáni nem sem hagyom ki. Rettentő jól esik, ha izomlázam van, ha fáradtak, túlterheltek az izmaim. Természetesen a regenerálódást támogatja, de a pihenőnapot nem lehet megspórolni vele. Napi többször is használom ilyenkor, gyorsan beszívódik, így rögtön utána fel is lehet öltözni.

Mindkettőben természetesen megtalálhatóak az E-vitamin gyöngyök, amik magának a bőrnek kedveznek. Én egyébként a lábamon kívül a derekamra is szoktam kenni belőlük, esetleg néha a vállamra, amikor a sok stressztől és irodában üléstől be van merevedve. A kreatívságnak semmi nem szab határt.

facebook

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Értesüljön újdonságainkról, legfrisebb akcióinkról!

Sikeres feliratkozás!