Hírlevél
Edzőtermi fotózás. Készülnek a könyvet illusztráló képanyagok.

Ritkán kel az ember vasárnap reggel ötkor, sokaknak ez az egyetlen nap, amikor van idejük aludni. Persze azok, akik vasárnapra időzíti a hosszúfutásukat, a vasárnapi pihenés fogalma ismeretlen, de mostanában én, ha tehetem, vasárnap is később futok, ezen a napon tényleg próbálok legalább reggel nem sietni.
Ez most vasárnap nem jött össze.
A könyvemet, amely októberben jelenik meg, leadtam, a szerkesztő rohamtempóban dolgozik vele. Egy kört már futottunk, ő elvégezte a javítási javaslatokat, én korrigáltam, ahol kellett, majd visszaküldtem. Most várom az újabb észrevételeket.
A könyv borítóján és képanyagán azonban addig is tudunk dolgozni. A könyv edzésterveket is tartalmaz majd, vasárnap ennek a képanyagát fotóztuk meg.
Reggel hatkor. Úgy, hogy az azt megelőző időszakban hajnali kettőig-három dolgoztam minden nap.
Na, pont ez a legjobb alkalom arra, hogy az ember lesérüljön. Ha fáradtan, a biológiai óráját figyelmen kívül hagyva, közel 60-70 gyakorlatot végrehajtva, ritmus nélkül mozog – kora reggel, álmosan, egy nem kellően éber testtel és aggyal.
A nem túl barátságos időpont miatt én most a szokottnál is jobban bemelegítettem, amiben segítségemre volt a Meru Warm bemelegítő krémje. Egyszerűen imádom, hogy nem agresszív, nem mar és nem csíp. Mégis felébreszti az izmaimat. Nyilván nem pótolja a bemelegítést, de nagyon rásegít.
A fotózás jól sikerült, nem sérültem meg és az előre kalkulált öt óra helyett három óra alatt végeztünk. És még az utána beiktatott szauna közben sem irritált a Warm jelenléte a bőrömön.
A Warm az a bemelegítő krém, ami nálam mindig van.

Tamás Rita

WARM – bemelegítő gél

Aktív bemelegítő gél pezsdítő, kíméletes melegítő hatással. Aktívan serkent, és lazítja az izmokat. Sportolás előtti bemelegítéshez. Gél állagú, gyorsan felszívódik, nem hagy zsíros nyomot. Gyors, könnyed bemelegítéshez ajánlott.
Chili paprikát NEM tartalmaz, így hatása kíméletes, és nem fokozódik mozgás, szauna, vagy meleg víz használatakor. Beltéri edzéshez is ajánlott
Hatóanyagai: szegfűszeg-, gyömbérolaj, mentol, kámfor

facebook

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Értesüljön újdonságainkról, legfrisebb akcióinkról!

Sikeres feliratkozás!