Hírlevél

 

Lassan tényleg vége a versenyszezonnak. Van aki ilyenkor szögre akasztja a futócipőjét, és megvárja az elő tavaszi napsugarakat, de egyre többen vannak, akik télen sem hagyják abba a szabadban edzést, hisz ilyenkor kezdődik az igazi munka: a téli alapozás.

De még mielőtt mindenki visszavonulna, a BSI (Budapest Sportiroda) minden év november utolsó hétvégéjén megszervezi a K & H mozdulj! Balaton félmaraton és maraton nevű kétnapos futóeseményét, ami egyben egy szezonzáró futóbuli is. A rendezvény helyszíne Siófok, ahol a résztvevők versenyzés közben megcsodálhatják az ősz végi Balatont is.

2018-ban november 24-25-én várnak minden futót a Balaton déli partjára, hogy egy kétnapos rendezvénnyel búcsúztassák az idei szezont.

A futók választhatnak maratoni, félmaratoni vagy kisebb távok közül, amelyet egy, de akár két napra is eloszthatnak.

A siófoki verseny a Meru Sportcare szempontjából is különleges: a sportkrémei itt mutatkoznak be először “hivatalosan”. Ha a versenyközpontban jársz, keresd a piros Meru sátrat, ahol futás előtt kipróbálhatod a krémeket és géleket.

A Meru háromféle bemelegítő krémet kínál neked: akár enyhébb az idő, akár igazán hideg van, a Meru Warm, Hot és Thermo gél, valamint krém biztosan segít, hogy hatékonyabban teljesítsd az általad választott távot.

A termékeket itt tudod megtekinteni:

https://merusportcare.com/before/

Aki az alakját szeretné formálni, annak is érdemes ellátogatni a Meru standra, hiszen a Shape és a Slim termékek sportolást segítve segítik a karcsúsodást, és egyúttal ápolják a narancsbőrt.

https://merusportcare.com/alakformalok/

Amikor lefutottad a választott távodat, először is ne felejts el nyújtani. Utána pedig használd a Meru sportolás utáni, hűsítő és regeneráló krémjeit, izomlazításra, az esetleges húzódások, sérülések kezelésére.

https://merusportcare.com/after/

Jó futást, és várunk szeretettel a Meru standjánál szombaton és vasárnap is!

 

facebook

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Értesüljön újdonságainkról, legfrisebb akcióinkról!

Sikeres feliratkozás!