Hírlevél

A Meru SLIM karcsúsodást segítő sportgél ananász, L-karnitin és gyömbér összetevőivel gyorsítja a felszíni anyagcserét.

A Meru SHAPE alakformálást segítő sportgél már nem az ananász illatával kényeztet, és formál, hanem a paprika, a fahéj, és a koffein erejével. Természetes hőfejlesztő hatásuk révén fokozzák a felszíni anyagcserét a bőrben, simább bőrfelszínt eredményezve.
Természetesen a Shape is sportolás közben hat igazán., fokozza a zsírégetést és csökkenti a narancsbőrt az úgynevezett “kritikus” területeken. Használd őket rendszeresen!

A bőrbe bedörzsölt citromolaj pezsdítő, feszesítő, erősítő és bőrtisztító hatású. A citromalapú masszírozás serkenti a nyirokfolyadék áramlását, erősíti és felfrissíti a vénákat, ezért különösen hatékony sportolók számára. A citromolaj nyugtat, oldja a görcsöket és segítségével megelőzhető az izomláz.

Mi a MERU SHAPE alakformálást segítő sportgélbe is tettünk belőle, jótékony hatásai miatt.

#meru #merusportcare #merushape #merualakformálók

Az algák gyökerekkel, levelekkel, szövetekkel nem rendelkező, fotoszintézisre képes, változatos felépítésű növények, melyet az emberiség évezredek óta fogyasztja, számos pozitív élettani hatása miatt. A MERU SHAPE alakformáló sportgélben többek között teljesítményfokozó és fogyást elősegítő hatása miatt alkalmazzuk.

Alakformálás sportolás közben, sőt után? Mindez lehetséges a Meru Shape géllel, amely mozgás és hő hatására tovább fokozódik és a hatása akár órákon keresztül tart.
Mi a közös a chili con carne-ban és a Shape-ben? Bizony, a chili! Míg ez a finom fűszer az ételnek kellemes csípős ízt kölcsönöz, addig a Shape gélben segít aktiválni a zsírégetést, fokozza a bőr felszíni anyagcseréjét és csökkenteni a narancsbőrt a kritikus területeken.

Tipp: a Meru Shape alakformáló sportolást segítő gél hatását testtekercseléssel még tovább fokozhatod.

Ananász, L-karnitin, flavonoid és gyömbér tartalmú SLIM gél alakformáláshoz, anyagcsere fokozáshoz a Ne pánikolj, sportolj blog ajánlásával.

Ha számodra egy krémnek nemcsak a hatása, de az illata is fontos, akkor jó, ha tudod, hogy a különleges alakformáló zseléink már ananász és fahéj illatban is elérhetőek.

Te tudtad, hogy mik azok a színes golyók a MERU sportkrémekben?
Eláruljuk:
A kis golyók E-vitamin gyöngyök, melyek a bőrrel érintkezve a krém többi összetevőjével együtt felszívódnak és ápolják, táplálják a bőrt.
Tehát, a MERU sportkrém egyben testápoló is. Funkcionalitás és modern bőrápolás!

Formáld az alakod és karcsúsodj a MERU sportgélek segítségével sportolás közben!
A Slimming Gel kellemes ananász illattal gyorsítja a karcsúsodást, míg a Shaping Gel fahéj, chili és koffein tartalmának köszönhetően az alakformálásban támogat.
A kapszulákba zárt E-vitamin pedig extra táplálást nyújt bőrödnek.

facebook

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Értesüljön újdonságainkról, legfrisebb akcióinkról!

Sikeres feliratkozás!